Închide meniul

Marius Şumudică, în culmea fericirii după ce echipa sa a făcut egal cu Al-Hilal! Ce a declarat antrenorul român

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 23:13

Reclamă
Marius Şumudică, în culmea fericirii după ce echipa sa a făcut egal cu Al-Hilal! Ce a declarat antrenorul român

Marius Şumudică, uluit de un

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Twitter

Marius Şumudică este în culmea fericirii, după ce echipa sa a făcut egal cu trupa campioană, Al-Hilal. Antrenorul român a oferit primele declaraţii, după punctul obţinut de Al-Raed în confruntarea cu trupa campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie remizei cu Al-Hilal, trupa lui Marius Şumudică a urcat un loc în clasamentul din Arabia Saudită. Al-Raed se află pe poziţia a 10-a, cu 16 puncte obţinute după 13 runde.

Marius Şumudică, în culmea fericirii după egalul cu Al-Hilal

Marius Şumudică a reuşit să facă minuni în partida cu Al-Hilal. Trupa antrenorului român se confruntă cu mari probleme de efectiv, însă în ciuda acestui fapt, a reuşit un joc bun şi a scos un punct.

Şumudică s-a declarat extrem de fericit după meci, mărturisind că Al-Raed a controlat partida timp de 70 de minute. Deşi Al-Hilal a deschis scorul în minutul 24, formaţia fostului tehnician de la CFR Cluj a egalat în minutul 76, prin Mubarak.

„Am fost capabili de a controla meciul timp de 70 de minute, iar eu sunt foarte fericit că toate schimbările mele au fost eficiente și au schimbat soarta meciului.

Reclamă

Nu vreau să mă repet și să spun din nou că ne lipsesc mai mulți jucători din cauza accidentărilor, ci vreau să le transmit felicitări fotbaliștilor saudiți pentru nivelul de joc arătat.

Îl felicit în special pe Mubarak Al-Rajeh, căruia îi prevăd un viitor frumos în fotbalul saudit.

Îmi propun să obținem minimum patru puncte din următoarele două meciuri. Dacă nu vom reuși asta, nu voi fi mulțumit”, a declarat după meci Marius Şumudică, conform presei din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

La Al-Raed a fost titular internaţionalul român Alexandru Mitriţă. Marius Şumudică l-a schimbat pe mijlocaş în minutele de prelungire. Silviu Lung jr., celălalt român de la trupa saudită, a fost rezervă.

Marius Şumudică îi cere lui Dan Şucu să nu urmeze modelul lui Gigi Becali

Marius Şumudică vrea ca Dan Şucu să nu urmeze modelul lui Gigi Becali şi să facă mutări importante pe piaţa transferurilor. Fostul jucător şi antrenor al Rapidului îşi doreşte ca echipa lui de suflet să obţină macar o calificarea în cupele europene.

„Şumi” evită să să se gândească, pentru moment, la câştigarea campionatului. Jucătorii lui Adi Mutu au încheiat anul 2022 pe locul 4, la 7 puncte în spatele liderului Farul. Alb-vişiniii sunt la egalitate de puncte cu FCSB.

„Dacă nu mai bagă Gigi bani, nu mai sunt transferuri. Mă aştept să facă transferuri Rapid. E acest centenar, care trebuie celebrat măcar cu o calificare în cupele europene.

E greu de vorbit de campionat. O calificare în cupele europene ar face cinste acestui centenar. Mă aştept să ia 2-3 jucători şi să meargă în Europa şi să fie acolo sus, că Farul mai face paşi greşiţi, CFR mai pierde câte un meci„, a spus Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și