Închide meniul

Marius Șumudică, momente de groază în Turcia. ”M-a nenorocit, mi s-a dus și barba, m-am albit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 5:55

Marius Șumudică, momente de groază în Turcia. ”M-a nenorocit, mi s-a dus și barba, m-am albit!”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Marius Șumudică, momente de groază în Turcia. ”M-a nenorocit, mi s-a dus și barba, m-am albit!”

Șumudică susține că au fost cele mai oribile 14 zile din viața sa, fiind nevoit să respecte regulile stricte impuse de turci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”M-a nenorocit, mi s-a dus și barba”

”Nu doresc nici dușmanilor mei așa ceva… 14 zile… Eram eu grizonat, dar acum sunt alb, m-a nenorocit, mi s-a dus și barba, m-am albit, și la subraț am ajuns alb… Astea au fost regulile, le-am respectat, asta e.

Fotbaliștii se mai joacă, mai pe televizoare, pe consolă… Eu am mai citit, dar nici nu pot să citesc, sunt nerăbdător, dau repede la final să văd ce se întâmplă", a declarat Șumudică, pentru Digi Sport.

Marius Șumudică, nerăbădător să revină fotbalul

Marius Șumudică așteaptă revenirea fotbalului în Turcia. Prima partidă va fi pe 14 iunie, iar antrenorul român crede că formația sa va scăpa de la retrogradare.

”Începem pe 14, duminică, de la ora 21:00, jucăm acasă. Cu o victorie, 99% vom rămâne în Liga 1. Nu am probleme cu conducerea. Bașkanul a suferit un accident la schi în Franța, a fost în recuperare, nu a ajuns aici, tot staff-ul meu a semnat contractele, voi semna și eu. Doar în cazul în care vom retrograda nu voi mai semna, dar nu cred… Ar însemna să nu câștig 3 puncte din 24.

Reclamă

Fără spectatori este total altceva, sâmbătă vom merge pe stadionul mare, aprindem tot, nocturna, tot, aducem arbitri și jucăm între noi, ca să vadă cum va fi. Trebuie să fie ok, am ieșit din circuit și trebuie să fim atenți. Va fi ceva inedit pentru toată lumea, trebuie să fac orice ca să îi capacitez. Etapa următoare vom merge la Galatasaray, dar avem avantaj, că nu vor avea suporteri”, a mai spus Șumudică, pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și