Închide meniul

Marius Șumudică, o nouă umilință! Yeni Malatyaspor a fost eliminată din Cupa Turciei de o echipă din Liga a 2-a. Fanii ”au luat foc”: ”Nu mai prinde rugăciunea de seară!” / ”Nu-l mai lăsați să antreneze! 0 talent!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 13:55

Marius Șumudică, o nouă umilință! Yeni Malatyaspor a fost eliminată din Cupa Turciei de o echipă din Liga a 2-a. Fanii ”au luat foc”: ”Nu mai prinde rugăciunea de seară!” / ”Nu-l mai lăsați să antreneze! 0 talent!”

Marius Șumudică a suferit o nouă umilință în Turcia

Profimedia

Yeni Malatyaspor a fost eliminată din Cupa Turciei de o echipă din Liga a 2-a

Dezastrul continuă pentru Marius Șumudică. Yeni Malatyaspor a fost eliminată din Cupa Turciei de Bandirmaspor, echipă aflată pe locul al patrulea în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui ”Șumi” a pierdut la ea acasă, scor 2-3. Dogan Can Davas a deschis rapid scorul, în minutul 9, iar Philippe Paulin Keny a majorat avantajul oaspeților, în minutul 37.

Mustafa Eskihellac a redus din diferență pentru echipa lui Șumudică, dar Dogan Can Davas a reușit ”dubla”, în minutul 55.

Adem Buyuk a marcat pentru Yeni Malatyaspor, în minutul 90, însă nu a fost suficient pentru echipa lui Șumudică, care părăsește competiția.

Reclamă

Fanii lui Yeni Malatyaspor au răbufnit după o nouă umilință

Fanii au răbufnit încă din timpul meciului. Aceștia nu au mai suportat umilința și au dat de pământ cu antrenorul român pe rețelele de socializare.

”Nu mai prinde rugăciunea de seară după rezultatul ăsta”, a răbufnit un suporter.

”Nu mai trebuie să spunem nimic. El face bani în Turcia. Rușine pentru timpul și banii investiți în omul acesta!”, a transmis un alt fan.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu îl mai puneți pe acest Șumudică antrenor în Turcia. Să faci bani de la echipele turcești cu 0 talent pare ușor pentru toată lumea”, și-a ieșit din minți un alt suporter.

Citește și:

Ce le-a transmis Marius Șumudică fanilor lui Yeni Malatyaspor, după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia

Șumudică le-a transmis fanilor lui Yeni Malatyaspor că are cele mai bune intenții privind viitorul echipei. Românul a dat asigurări muncește din greu ca să o scoată pe Malatyaspor din criză, după ce a ajuns pe ultimul loc în Turcia.

„Salutare tuturor suporterilor lui Malatya și tuturor fanilor fotbalului. Nu mă voi ascunde, nu o fac niciodată. Vin în fața voastră cu cele mai bune intenții.

Este un moment dificil pentru noi, dar muncim pentru a schimba lucrurile. Să sperăm că Anul Nou va aduce ceea ce ne-a lipsit în 2021”, a scris Marius Șumudică, pe contul personal de Twitter.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și