Închide meniul

Marius Şumudică, OUT de la Malatyaspor! Anunţul oficial făcut de turci

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 12:57

Reclamă
Marius Şumudică, OUT de la Malatyaspor! Anunţul oficial făcut de turci

Marius Şumudică cere mai multe demisii la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Profimediaimages

„Ne-am despărţit de directorul sportiv Marius Şumudică. Vrem să îi mulţumim lui Marius Şumudică şi echipei lui pentru serviciile depuse şi le urăm succes pe viitor”, a fost mesajul turcilor de la Yeni Malatyaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică avea deja mari probleme la Malatyaspor, mai mulţi jucători plecând deja de la echipă. Şumi s-a prezentat însă la antrenamente, aşteptând un anunţ oficial.

Marius Şumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor

După despărţirea de Marius Şumudică, Malatyaspor rămâne pe ultimul loc în Turcia, cu doar 16 puncte adunate în primele 23 de etape. Yeni e la 10 puncte de primul loc de salvare de la retrogradare.

Ultima clasată din Turcia trece prin mari probleme financiare, dar şi sportive. Foştii jucători ai lui Marius Şumudică sunt neplătiţi de patru luni şi şi-au depus memorii ca să devină jucători liberi.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul român a plecat în România după meciul pierdut în ultima etapă, dar și-a luat bilete pentru a reveni în Turcia în vederea conducerii antrenamentelor echipei din această săptămână.

Marius Şumudică: „Noi suntem neplătiți de trei luni, eu și staff-ul”

”Jucătorii sunt neplătiți de patru luni. Noi suntem neplătiți de trei luni, eu și staff-ul. N-am întâlnit niciodată așa ceva în Turcia. E criză, sunt probleme mari. Șapte-opt jucători și-au băgat memorii, e o situație ingrată.

Pot să-mi depun și eu memoriu, dar am zis că noi, staff-ul, trebuie să fim ultimii, să fim cei care stingem lumina. Am avut o discuție cu bașkanul, cu lotul și nu vedem luminița și vreo șansă să fie plătite restanțele. Voi avea o ședință cu staff-ul și vom lua decizia normală. E greu să lucrezi într-o țară străină, nu financiar, dar e greu să motivezi jucătorii”, a declarat Marius Șumudică, în urmă cu câteva zile, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și