Închide meniul

Marius Şumudică pleacă de la Al-Shabab şi s-a înţeles cu noua echipă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2022, 11:29

Marius Şumudică pleacă de la Al-Shabab şi s-a înţeles cu noua echipă

Marius Şumudică pleacă de la Al-Shabab şi s-a înţeles cu noua echipă

Marius Şumudică s-a înţeles cu Al Raed / Facebook

Marius Şumudică pleacă de la Al-Shabab şi s-a înţeles deja cu noul club. După două mandate la Al-Shabab, Şumi va ajunge tot în Arabia Saudită, la Al-Raed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Shabab mai are de jucat un singur meci din acest sezon şi, îndiferent de rezultat, va rămâne pe locul 4. Astfel că Şumi s-a orientat spre Al-Raed, după cum susţine jurnalistul Emanuel Roşu.

Marius Şumudică pleacă de la Al-Shabab şi s-a înţeles deja cu noul club

La noua echipă a lui Şumudică se află mai mulţi jucători cu nume, precum Eduardo Henrique, Eder, Christian Atsu sau Iago Herrerin. Al-Raed e pe 12, cu o etapă rămasă de disputat.

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj, dar nu vrea medalia de campion

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2021-2022, dar nu vrea medalia de campion al României.

„Te rog frumos să mă înțelegi și este decizia mea. Am primit multe telefoane și refuz să comentez despre ce s-a întâmplat, despre acest subiect. Nu vreau să comentez despre acest an, ceea ce s-a întâmplat în România. Cine a luat titlu, cine nu, cine l-a meritat, cine nu l-a meritat. Te rog să-mi respecți decizia.

Reclamă

Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mi-am făcut doar meseria. Acum sunt în altă parte. Nu vreau să discut. A fost un litigiu. Am plecat cum am plecat. Nu vreau nici măcar să îmi arog merite. Cei care sunt acolo, e treaba lor. Au câștigat, îi felicit pe această cale. În rest, nu vreau să comentez.

Este un subiect despre care nu îmi face plăcere să discut. Se interpretează, se scot din context tot felul de cuvinte și expresii. Nu vreau. Sunt mai multe probleme, pe care nu vreau să le dezvolt acum. Poate o să o fac cândva, dar nu vreau să discut și nu mă interesează ce s-a întâmplat acum”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro, la jumătatea lui mai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică pleacă de la Al-Shabab
  • Echipa lui Şumi e pe 4 în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și