Închide meniul

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alexandru Mitriţă la Al Raed: „Va fi unul dintre cei mai buni jucători din Arabia Saudită!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2022, 17:27

Marius Şumudică „pune toți banii pe Alexandru Mitriţă la Al Raed: „Va fi unul dintre cei mai buni jucători din Arabia Saudită!

Marius Şumudică "pune toți banii" pe Alexandru Mitriţă la Al Raed

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alexandru Mitriţă la Al Raed. Antrenorul român are încredere totală în fotbalistul de 27 de ani, despre care spune că va deveni unul dintre cei mai buni jucători în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a fost împrumutat de New York City la Al Raed pentru stagiunea următoare. Fostul atacant al Universității Craiova revenise recent din împrumutul de la PAOK Salonic, unde a colaborat cu un alt antrenor român, Răzvan Lucescu.

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alexandru Mitriţă la Al Raed

„O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită.

Eu am încredere în general cu jucătorii cu care am lucrat, în jucătorii români și sunt ferm convins că și Mitriță va fi unul dintre cei mai buni jucători din campionat”, a declarat Marius Şumudică, potrivit sport.ro.

Reacția lui Marius Șumudică după ce i-a transferat pe Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță

Marius Șumudică a reacționat după ce i-a transferat la Al Raed pe Silviu Lung Jr. și Alexandru Mitriță. Antrenorul are ambiții mari în Arabia Saudită cu cei doi jucători români.

Reclamă

Marius Șumudică a dat două lovituri dintr-un „foc” pe piața transferurilor. „Șumi” n-a pierdut deloc vremea și a realizat două transferuri răsunătoare. Fostul atacant al Rapidului i-a adus la Al Raed pe Silviu Lung Jr și Alex Mitriță.

„Silviu Lung e un jucător care pe mine m-a ajutat când am câștigat campionatul, când ne-am calificat în primăvara europeană, când i-am scos pe West Ham de două ori, ne-am calificat din grupe.

Mitrița este un jucător care poate face diferența, îl cunoaște toată lumea, l-am avut adversar, îl cunosc, știu ce îi poate pielea”, a spus Marius Șumudică, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Contract astronomic pentru Marius Șumudică la Al Raed

Marius Șumudică a antrenat-o până acum pe Al-Shabab, care i-a propus prelungirea contractului, dar nu a fost convins să rămână. Antrenorul român le-a spus „da” celor de la Al Raed, după ce a primit o ofertă „rar întâlnită” în Arabia Saudită.

„Fotbalistic, mă întorc în Arabia Saudită. Am avut o discuţie cu cei de la Al Shabab care mi-au propus prelungiea contractului, în nişte condiţii care nu mi-au convenit, dar să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu o altă echipă, una care mi-a oferit tot, mi-a pus pe tavă toate transferurile, tot ce am cerut.

Plus un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudita. Un contract cu despăgubiri pe care nu vezi de obicei. E vorba de Al Raed. M-a contactat preşedintele lor după meciul direct. E o clauză de reziliere cu şase zerouri”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și