Închide meniul

Marius Şumudică, revoltat după înfrângerea suferită de Gaziantep: „Nu i-am văzut pe teren!”

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 8:32

Reclamă
Marius Şumudică, revoltat după înfrângerea suferită de Gaziantep: „Nu i-am văzut pe teren!

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică s-a declarat revoltat, după înfrângerea suferită de Gaziantep. Antrenorul român şi-a lăudat jucătorii, în ciuda eşecului suferit în faţa celor de la Basaksehir, mărturisind că nu a văzut echipa adversară pe teren, în timpul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a întrerupt seria de victorii, fiind învinsă în etapa a noua din Turcia de Basaksehir, scor 0-2. Alexandru Maxim a ratat un penalty pentru formaţia lui Marius Şumudică.

Marius Şumudică, revoltat după înfrângerea suferită de Gaziantep

Marius Şumudică a lăudat jocul echipei sale, în ciuda faptului că a pierdut duelul cu Basaksehir. Antrenorul român a subliniat condiţia fizică excelentă a jucătorilor săi, care au reuşit să pună presiune pe adversar, pe tot parcursul meciului.

În privinţa lui Alexandru Maxim, cel care a ratat un penalty în minutul 60, la scorul de 2-0 pentru Basaksehir, Şumudică a declarat că mijlocaşul este „specialist” în executarea loviturilor de pedeapsă, însă se mai întâmplă şi să rateze.

De asemenea, Şumudică s-a plâns şi de arbitraj, mărturisind că Gaziantep ar fi trebuit să mai primească un penalty.

Reclamă

„Nu i-am văzut pe cei de la Basaksehir pe teren în repriza secundă. Noi ne-am făcut singuri meciul greu. Am primit gol în minutul 3, apoi ne-am trimis mingea în propria poartă.

Echipa mea a fost într-o condiție fizică bună, am pus presiune pe adversar. Nu știu ce altceva aș putea să fac.

Despre Maxim vă spun un lucru. A transformat 18 penalty-uri până acum. S-a întâmplat să rateze, Basaksehir a avut noroc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu îmi place să discut despre asta, eu respect pe toată lumea. Arbitrii sunt norocoși că avem sistemul VAR acum. Cu toate astea, din câte am văzut, puteam beneficia de încă un penalty. Eu urmăresc toate meciurile posibile din Europa. Am văzut cât se prelungesc meciurile acolo când există trageri de timp. Aici se dau câte două minute adiționale. Vreau și eu să întreb, care e motivul?

Toată lumea vine la stadion pentru a vedea fotbal. Dați-ne o șansă să jucăm fotbalul ăsta! Când sunt făcute 5 schimbări și mergi la VAR, dai doar 5 minute? Accept dacă greșesc”, a declarat Marius Şumudică, conform telegraf.net.

Marius Şumudică, lăudat în Turcia

Marius Şumudică e ridicat în slăvi în Turcia după ce a „resuscitat-o” pe Gaziantep. Presa turcă l-a lăudat pe antrenorul român care a revenit pe banca celor de la Gaziantep.

„Gaziantep FK l-a numit în fruntea echipei pe Marius Șumudică. După aducerea antrenorului cu experiență, echipa a pierdut cu 2-0 în deplasare la Kayserispor, iar apoi a învins-o pe Istanbulspor (2-0) și a obținut prima victorie în campionat, după o serie de înfrângeri.

Ulterior, Gaziantep, aflată în ascensiune sub conducerea antrenorului român, a obținut a doua victorie la rând, după 2-1 în deplasare cu Samsunspor.

Gaziantep, care și-a revenit sub conducerea românului Marius Șumudică, a reînviat din propria cenușă și a devenit una dintre echipele intrigante ale campionatului. Gaziantep va juca împotriva celor de la Başakşehir, în deplasare, în etapa a 8-a, iar apoi se va confrunta cu Antalyaspor, acasă, în runda a 9-a”, au scris turcii de la ehaber27.com.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă de la 11:05, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și