Închide meniul

Marius Şumudică s-a dezlănţuit pe reţelele de socializare! Un nou mesaj transmis de antrenorul român: „Doar aşa putem câştiga!”

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 21:32

Marius Şumudică s-a dezlănţuit pe reţelele de socializare! Un nou mesaj transmis de antrenorul român: „Doar aşa putem câştiga!

Marius Șumudică postează la foc automat pe reţelele de socializare

Abaca Press / AA via Hepta

  • Marius Şumudică şi-a deschis cont de Twitter
  • Românul a postat un nou mesaj

Marius Şumudică a prins gustul reţelelor de socializare şi a început să posteze la foc automat. După video-ul care a făcut senzaţie, Şumudică a revenit cu un mesaj de mobilizare pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică s-a dezlănţuit pe reţelele de socializare

„Împreună. Doar așa putem câștiga. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase. Apreciez efortul vostru și vă respect pe toți”, a fost mesajul de mobilizare al antrenorului român.

Reclamă
Citește și:

Marius Şumudică şi-a deschis cont de Twitter

Marius Şumudică a decis să facă o mişcare importantă după ce în urmă cu câteva zile ameninţase cu demisia de la Yeni Malatayspor.

Marius Şumudică ar fi avut o discuţie lămuritoare cu cei din conducerea clubului Yeni Malatyaspor în urma căreia ar fi decis că trebuie să rămână şi să salveze echipa de la retrogradare. Fanii i-au cerut demisia în stradă, dar acum Şumudică încearcă o apropiere faţă de aceştia. Şi-a deschis un cont de TTwitter și a transmis două mesaje importante. „Bună ziua. Iubesc și respect fanii fotbalului, jucătorii și presa. Pentru a putea ține legătura mai ușor, pentru a vă arăta pasiunea și aprecierea mea, am decis să îmi fac acest cont. Pregătim meciul de joi cu Kayserispor. Munca aduce rezultate. Suntem motivați și vrem să-i facem pe oameni fericiți. Noapte bună tuturor!”, a fost primul mesaj al antrenorului român.

Reclamă

Şumudică nu s-a oprit însă aici. În această dimineaţă a mai transmis un al doilea mesaj. „Salutare tuturor! Bine ați venit pe contul meu de Twitter. Vreau să profit de această șansă pentru a avea o relație mai strânsă cu fanii fotbalului din jurul lumii. Alături de jucătorii și staff-ul meu, luptăm pentru un rezultat bun contra lui Kayseri. Mulțumesc pentru susținerea voastră! Sper să vă facem fericiți mâine. Toate cele bune!”, a mai spus antrenor român.

Yeni Malatyaspor a acumulat doar 14 puncte după primele 17 etape din Superlig și e penutima în Turcia. Mai mult, echipa românului are meci greu şi etapa viitoare, pe propriul teren cu Kayserispor, joi, de la ora 16:00.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!