Închide meniul

Marius Șumudică s-a îmbolnăvit în Turcia: ”Am făcut Zona Zoster din cauza stresului”

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 6:24

Marius Șumudică s-a îmbolnăvit în Turcia: ”Am făcut Zona Zoster din cauza stresului”

baca Press via Hepta

Marius Șumudică vrea să plece de la Rizespor

  • Marius Șumudică a anunțat că își dă demisia de la Rizespor
  • Tehnicianul român s-a îmbolnăvit

Nu vreau să îmi pierd viața pe bancă”, a fost declarația șocantă a lui Șumudică, după înfrângerea cu Kayserispor, scor 1-2. Ulterior, Șumudică a dezvăluit și afecțiunea de care suferă, lucru ce l-a determinat săanunțe că vrea să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am făcut Zona Zoster din cauza stresului. Mă voi vedea cu președintele. Cred că e momentul să ne oprim, să vină un antrenor turc, care cunoaște campionatul”, a spus Marius Șumudică.

Trei remize şi patru înfrângeri are Şumudică pe banca lui Rizespor. Echipa a ajuns pe poziţia a 16-a în competiţia internă şi mai are numai două puncte avans faţă de ocupantele locurilor retrogradabile.

Reclamă

Marius Șumudică: "Nici Mourinho n-ar avea succes la Rizespor"

"Am aplicat tot ce știu să fac ca antrenor. În fiecare zi vin la baza de antrenament cu 3-4 ore înainte. Am făcut toate analizele, le-am arătat jucătorilor. Am avut succes cu Kayserispor, am avut succes cu Gaziantep, dar nu pot să am rezultate și aici. Am un contract. Dacă jucătorii, șefii sau fanii sunt nemulțumiți, reziliem contractul. Nici Mourinho n-ar avea succes la Rizespor!

Nu am văzut vreun dribling, un șut pe poartă. Am avut un fault în ultimul minut, dar jucătorul a pasat în lateral. Nu e niciun fel de pregătire aici. Nu beau, nu am alte vicii. Nu fac nimic în afară de fotbal. Sunt același Șumudică de la Gaziantep", a declarat Şumudică după meciul cu Sivasspor, de etapa trecută, încheiat 0-0.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat! Care a prioritatea românului
Fotbal • 11 apr., 22:58
Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să "fie interzis" la Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 21:23
Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să „fie interzis” la Universitatea Craiova: „N-aş vrea să fiu răutăcios!”
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită
Fotbal extern • 11 apr., 13:40
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră
Florin Manea a făcut anunțul: Denis Drăguș pleacă de la Gaziantep
Fotbal extern • 8 apr., 19:04
Florin Manea a făcut anunțul: Denis Drăguș pleacă de la Gaziantep! Mutare de senzație pentru atacantul român. Cu cine semnează