Închide meniul

Marius Şumudică s-a luat de arbitraj după ce Gaziantep a ajuns la al şaptelea meci la rând fără victorie în campionatul Turciei!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 februarie 2024, 23:30

Reclamă
Marius Şumudică s-a luat de arbitraj după ce Gaziantep a ajuns la al şaptelea meci la rând fără victorie în campionatul Turciei!

Motivul pentru care Marius Şumudică ar putea să "fie interzis" la Universitatea Craiova

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică s-a luat de arbitraj după ce Gaziantep a făcut 1-1 cu Kayserispor şi a ajuns la al şaptelea meci la rând fără victorie în campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şumi” a văzut din nou cartonaşul galben. El a acuzat că Gaziantep a avut un penalty neacordat, la un presupus fault asupra lui Alex Maxim.

Marius Şumudică s-a luat de arbitraj după ce Gaziantep a ajuns la al şaptelea meci la rând fără victorie în campionatul Turciei!

Vreau să felicit jucătorii pentru că au luptat, chiar dacă nu am reușit să câștigăm. Cred că remiza a fost un rezultat normal. Dacă ne dorim să rămânem în prima ligă trebuie să câștigăm la Istanbul următorul meci. Nu va fi ușor, dar vom merge și ne vom lupta. 

Fiecare punct este important, dar trebuie să le luăm pe toate trei. 

Nu știu ce să mai fac ca să evit avertismentele”

Vreau, de asemenea, să îi critic pe arbitrii de astăzi. Când fac cea mai mică mișcare, imediat îmi arată cartonașul galben. Nu știu ce să mai fac ca să evit avertismentele.

Reclamă

Cred că a fost penalty la faza cu Maxim, dar arbitrul nu s-a dus să vadă pe monitorul VAR. Halil Umut Meler a fost în cabina VAR, nu știu de ce n-a intervenit. Astăzi ne-au lipsit jucători precum Papy, Ogun, Gradel și Jevtovic. 

Zilele astea se pare că totul se întâmplă împotriva noastră. În Europa arbitrii se duc la margine și protestează la adresa arbitrilor. Eu primesc cartonaș galben doar pentru că arăt ceasul”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă de după meciul Gaziantep – Kayserispor 1-1, potrivit milliyet.com.tr.

Kayserispor a deschis scorul în meciul cu Gaziantep în minutul 11, iar echipa lui Şumudică a egalat în minutul 68 al partidei, printr-un autogol al atacantului advers, Sazdagi.

Reclamă 4 / 0/3

Toţi cei 4 jucători români ai lui Gaziantep au fost integralişti în meciul cu Kayserispor

Marius Şumudică i-a trimis în teren din primul minut pe toţi cei 4 fotbalişti români pe care îi are în lot, Florin Niţă, Deian Sorescu, Alex Maxim şi Denis Drăguş.

Gaziantep e pe locul 17 în Liga 1, loc retrogradabil. Echipa lui Marius Şumudică are 24 de puncte din 24 de meciuri disputate.

Etapa următoare, Gaziantep va juca în deplasare cu Istanbulspor, duminică, 11 februarie, de la ora 15:00.

Până la meciul din campionat, Gaziantep o va întâlni pe Fenerbahce miercurea viitoare, de la ora 19:45, în optimile de finală ale Cupei Turciei.

„Du-te, frate!” Turcii au răbufnit şi i-au cerut demisia lui Marius Şumudică: „Se crede Guardiola!”

Turcii au răbufnit şi i-au cerut demisia lui Marius Şumudică. Aceştia au avut o reacţie acidă, după ce Gaziantep a fost învinsă şi de Galatasaray şi a ajuns pe locurile retrogradabile.

Gaziantep a fost învinsă dramatic de Galatasaray, scor 1-2, în etapa a 23-a din campionatul Turciei. Trupa lui Marius Şumudică a condus la pauză cu scorul de 1-0, însă campioana din Superlig a revenit şi a marcat golul victorie în minutul 90.

După ce Gaziantep a pierdut cu Galatasaray, turcii au răbufnit pe reţelele de socializare. Aceştia îl vor plecat pe Marius Şumudică, fiind extrem de nemulţumiţi de rezultatele echipei din ultimele etape.

Reclamă

Mai mulţi analişti şi moderatori TV din Turcia l-au criticat în termeni duri pe Marius Şumudică, şi au declarat că dacă ar fi fost în locul oficialilor de la Gaziantep, l-ar fi demis pe antrenorul român după eşecul cu Galatasaray.

„Dacă eram președinte, îi terminam contractul azi”

„Am arătat ce putere are Gaziantep’, asta a fost explicația lui. Dacă eram președinte, îi terminam contractul azi. Despre ce putere vorbește Șumudică?”, a declarat Ersin Duzen, moderator TV turc.

„Mă întreb de ce maestrul Șumudică vorbește atât de mult după meci și a dormit 90 de minute pe bancă astăzi?”, a spus şi fostul fotbalist turc, Erman Toroglu, care în prezent este analist TV.

„Du-te, frate! Țara ta e aproape, poți să mergi cu mașina. Dacă e greu, ce mai faci aici? Se crede Guardiola”, a transmis şi Murat Aşik, un alt moderator TV din Turcia.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și