Închide meniul
Foto

Marius Şumudică, scandal cu propriii fani, după Al-Raed – Al-Hilal 1-1. Jucătorii au intervenit

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 13:21

Marius Şumudică, scandal cu propriii fani, după Al-Raed – Al-Hilal 1-1. Jucătorii au intervenit

Marius Şumudică, scandal cu propriii fani, după Al-Raed - Al-Hilal 1-1

Marius Şumudică, scandal cu propriii fani, după Al-Raed - Al-Hilal 1-1 / Foto Okaz_Sports

Marius Şumudică a fost implicat într-un scandal cu propriii fani, după Al-Raed – Al Hilal 1-1, meci din etapa a 13-a din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică s-a dus să-i salute pe fanii lui Al-Raed şi, după ce a fost contestat de un suporter, s-a enervat la culme, mai ales că rezultatul fusese înregistrat în faţa uneia dintre echipele de top din campionat.

Marius Şumudică, scandal cu propriii fani

Vulcanicul antrenor român le-a făcut semne acestora, prin care să le arate cât de mult ţine la club. Mai mulţi jucători au venit, apoi, şi l-au îndepărtat pe Şumudică, spre vestiare, aplanând conflictul. Înainte, el le-a bătut şi obrazul acestora.

Graţie remizei cu Al-Hilal, trupa lui Marius Şumudică a urcat un loc în clasamentul din Arabia Saudită. Al-Raed se află pe poziţia a 10-a, cu 16 puncte obţinute după 13 runde.

Reclamă

Şumudică, fericit la conferinţa de presă

„Am fost capabili de a controla meciul timp de 70 de minute, iar eu sunt foarte fericit că toate schimbările mele au fost eficiente și au schimbat soarta meciului.

Nu vreau să mă repet și să spun din nou că ne lipsesc mai mulți jucători din cauza accidentărilor, ci vreau să le transmit felicitări fotbaliștilor saudiți pentru nivelul de joc arătat.

Îl felicit în special pe Mubarak Al-Rajeh, căruia îi prevăd un viitor frumos în fotbalul saudit.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi propun să obținem minimum patru puncte din următoarele două meciuri. Dacă nu vom reuși asta, nu voi fi mulțumit”, a declarat după meci Marius Şumudică, conform presei din Arabia Saudită.

La Al-Raed a fost titular internaţionalul român Alexandru Mitriţă. Marius Şumudică l-a schimbat pe mijlocaş în minutele de prelungire. Silviu Lung jr., celălalt român de la trupa saudită, a fost rezervă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și