Închide meniul
VIDEO & FOTO

Marius Şumudică şi Maxim au început să plângă după Gaziantep – Istanbulspor 2-0. Imagini colosale în Turcia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 septembrie 2023, 22:24

Reclamă

Marius Şumudică şi Maxim au început să plângă după Gaziantep – Istanbulspor 2-0. Antrenorul român a fost aclamat de tot stadionul după ce Gaziantep a obţinut prima victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost nebunie totală în Gaziantep – Istanbulspor 2-0. Marius Şumudică s-a dezlănţuit la finalul partidei cu Istanbulspor. Antrenorul român s-a bucurat ca un nebun după prima victorie din al doilea mandat la Gaziantep.

Marius Şumudică şi Maxim au început să plângă după Gaziantep – Istanbulspor 2-0

A fost nebunie totală după fluierul final. Marius Şumudică s-a dezlănţuit şi s-a bucurat ca un nebun.

Mai mult, antrenorul român şi Maxim au început să plângă în momentul în care internaţionalul român a ajun sîn faţa fanilor.

Video emoţionant cu Şumudică şi Maxim în lacrimi

Denis Drăguş, gol în Gaziantep – Istanbulspor 2-0

Denis Drăguș a marcat primul gol pentru Gaziantep. Atacantul român a deschis scorul în partida cu Istanbulspor. Odată cu sosirea la Gaziantep, Marius Șumudică a efectuat o serie de transferuri, pentru a întări echipa care se afla pe ultimul loc, înaintea duelului cu Istanbulspor. Jucătorii transferați de către tehnicianul român sunt Denis Drăguș, Florin Niță și Junior Morais.

Reclamă

În a doua repriză a meciului cu Istanbulspor. Denis Drăguș a deschis scorul printr-o lovitură de cap, după un corner al echipei pregătite de Marius Șumudică.

În prima repriză a partidei, Gaziantep a avut un gol anulat în minutul 21. Atunci, faza a fost întoarsă de către centralul partidei, chiar dacă mingea intrase în poartă, pe motiv de offside. După această decizie, Marius Șumudică a înebunit pe banca tehnică, contestând decizia arbitrilor. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

De asemenea, o altă reușită a mai fost anulată de către arbitrajul video, spre nemulțumirea tehnicianului român de pe banca lui Gaziantep.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și