Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep: „Totul este stabilit!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 16:59

Reclamă
Marius Şumudică a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep: „Totul este stabilit!

Marius Şumudică a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Marius Şumudică a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep. Antrenorul a dezvăluit că totul a fost pus la punct, şi mutarea atacantului român la formaţia din Turcia urmează să se oficializeze în următoarele zile. Drăguş va evolua la Gaziantep sub formă de împrumut, de la Standard Liege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş va fi al doilea jucător român pe care Marius Şumudică îl va transfera la Gaziantep. „Şumi” l-a mai transferat şi pe Florin Niţă, după ce a preluat echipa turcă.

Marius Şumudică a anunţat transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep

Marius Şumudică s-a declarat bucuros de transferul lui Denis Drăguş la Gaziantep. Antrenorul a mărturisit că atacantul îi va ajuta echipa, având doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Şumudică îşi doreşte ca Denis Drăguş să revină la echipa naţională, după împrumutul la Gaziantep. Tehnicianul de 52 de ani a dezvăluit că atacantul de 24 de ani a fost singurul aflat pe „radarul” său, şi nu Andrea Compagno, aşa cum s-a zvonit în ultima perioadă.

„Încă nu sunt semnate actele, dar totul este stabilit, iar cluburile s-au înțeles. Până nu se semnează, orice se poate întâmpla, dar eu sper să nu fie cazul. Sunt bucuros, deoarece sunt sigur că poate ajuta echipa. Și echipa pe el, normal.

Reclamă

Din ce am văzut eu, din informațiile pe care mi le-am mai luat, este un fotbalist cu un potențial enorm și sper să joace atât de bine încât să revină la echipa națională. De altfel am și spus că eu pe Denis Drăguș mi-l doresc cel mai mult, nici nu știu de unde până unde s-a vorbit despre Compagno”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Pe lângă Florin Niţă, Marius Şumudică l-a mai transferat la Gaziantep şi pe Junior Morais de la Rapid.

Denis Drăguş va evolua la Gaziantep sub formă de împrumut de la Standar Liege, echipă cu care este sub contract până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, reacţie categorică după anunţul turcilor că Andrea Compagno este dorit la Gaziantep

Marius Şumudică a oferit prima reacţie după ce au apărut zvonuri în presa din Turcia despre interesul lui Gaziantep pentru Andrea Compagno. Fostul golgheter al FCSB-ului ar fi fost dorit la ultima clasată din Super Lig.

„Şumi” asigură că nu l-a dorit pe Andrea Compagno. Atacantul în vârstă de 27 de ani are un preţ fixat de Gigi Becali la 2 milioane de euro.

”Nu s-a pus niciodată problema unui transfer al lui Compagno. Nu știu de unde a apărut un astfel de zvon. În niciun caz Compagno nu face obiectul unei intenții de transfer al Gaziantep”, a precizat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Jurnalistul Burak Ozdemir, de la publicaţia turcă Fanatik, dezvăluise că Compagno este dorit de Gaziantep şi Caykur Rizespor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și