Închide meniul

Marius Şumudică vrea să transfere jucători români la Al-Raed! Ce spune despre duelul cu Cristiano Ronaldo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 20:13

Marius Şumudică vrea să transfere jucători români la Al-Raed! Ce spune despre duelul cu Cristiano Ronaldo

Marius Şumudică, uluit de un

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Twitter

Marius Şumudică vrea să mai transfere jucători români în Arabia Saudită, la Al-Raed. Tehnicianul român susţine că a purtat discuţii cu oficialii clubului, în privinţa strategiei din sezonul viitor. Şumudică a vorbit şi despre Silviu Lung Jr. şi despre Alexandru Mitriţă, despre care susţine că sunt doi jucători extrem de apreciaţi în prima ligă saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa lui Marius Şumudică, Al-Raed, a remizat cu Al-Tai, formaţia lui Mirel Rădoi, scor 2-2. Cele două echipe sunt vecine de clasament, fiind pe locul 8, respectiv 9.

Marius Şumudică vrea să transfere jucători români la Al-Raed

Marius Şumudică a declarat că Silviu Lung Jr. este unul dintre cei mai buni portari din prima ligă din Arabia Saudită. De asemenea, tehnicianul român a declarat că şi Alexandru Mitriţă este apreciat de fanii lui Al-Raed, deşi s-a adaptat mai greu la echipă.

„Am început să facem cu președintele programul de pregătire, de transferuri, pentru sezonul viitor. Ne gândim la români. Eu l-am luat și pe Silviu Lung, care e în primii trei portari ai ligii. Suferim la apărători, pentru că acolo avem doar un brazilian, Pablo. În rest, am jucători localnici.

Silviu a făcut minuni, ne-a salvat în multe rânduri. E acceptat de grup, apreciat, respectat. Mitriță s-a adaptat mai greu, dar acum este foarte iubit, în special de fani. Cred că va continua cu noi”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Marius Şumudică a prefaţat duelul cu Cristiano Ronaldo. Al-Raed şi Al-Nassr se vor duela peste două runde, iar tehnicianul român a avvut doar cuvinte de laudă pentru starul lusitan.

„Jucăm cu Al Fateh, după care jucăm cu Ronaldo, la Riyadh, sold out. Biletele sunt vândute pe tot acest retur. Am vrut să-mi aduc familia, dar nu am găsit niciun bilet. E un fenomen, tot ce se întâmplă aici. Unul dintre cei mai mari fotbaliști care au existat vreodată”, a mai spus Marius Şumudică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Alexandru Mitriţă, gol superb în duelul dintre Marius Şumudică şi Mirel Rădoi

Alexandru Mitriţă a marcat un gol superb în duelul românilor din Arabia Saudită, Mirel Rădoi şi Marius Şumudică. Internaţionalul român a deschis scorul în partida de campionat dintre Al-Tai şi Al Raed.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Mitriţă a marcat pentru Al-Raed în minutul 8. Internaţionalul român a reuşit să înscrie superb, din voleu. Mijlocaşul a primit balonul la marginea careului, după o respingere greşită a apărătorului lui Al-Tai. Fostul jucător de la Universitatea Craiova nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat imparabil.

Ulterior, Al-Tai a reuşit să egaleze prin Mbenza, în minutul 24. Patru minute mai târziu, Al-Raed, trupa lui Marius Şumudică, a fost adusă în avantaj de golul lui Fouzair.

Al-Tai a reuşit să egaleze din nou, în minutul 32, prin acelaşi Mbenza, care de altfel a stabilit şi scorul final.

Al-Tai, formaţia lui Mirel Rădoi, se clasează pe locul 8, cu 27 de puncte, în prima ligă din Arabia Saudită. De cealaltă parte, Al-Raed, trupa lui Marius Şumudică, se clasează pe locul 9, cu 26 de puncte, acumulate după 22 de runde disputate.

Recomandări
  • Marius Şumudică vrea să transfere jucători români la Al-Raed
  • Ce spune despre duelul cu Cristiano Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și