Închide meniul

Mărturisirea lui Blaise Matuidi, după ce a avut coronavirus: ”Am fost speriat, a fost un șoc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 19:27

Mărturisirea lui Blaise Matuidi, după ce a avut coronavirus: ”Am fost speriat, a fost un șoc!”

Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta

Mărturisirea lui Blaise Matuidi, după ce a avut coronavirus: ”Am fost speriat, a fost un șoc!”

Mijlocașul francez a trecut prin clipe cumplite, dar în cele din urmă s-a vindecat. Matuidi a mărturisit că nu a avut vreun simpton și că a fost șocat în momentul în care testul i-a ieșit pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blaise Matuidi: ”Am fost speriat, a fost un șoc!”

”Mărturisesc că am fost foarte speriat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt vindecat. Nu am avut vreun simpton. Când mi-au spus că rezultatul a fost pozitiv am devenit nervos pe doctor și l-am întrebat dacă glumește.

L-am întrebat asta pentru că eu mă simțeam bine. A fost un șoc pentru mine. Mulțumită lui Dumnezeu m-am vindecat și am reușit să mă întorc la soție și copii. Ei sunt bine, nu au avut nimic”, a spus Matuidi.

Paulo Dybala a fost testat de patru ori pozitiv pentru coronavirus

Dacă Matuidi și Daniele Rugani au scăpat de coronavirus, nu același lucru se poate spune despre colegul lor, Paulo Dybala.

Spaniolii de la El Chiringuito au anunțat că starul lui Juventus a fost testat pozitiv pentru coronavirus pentru a patra oară în șase săptămâni. Primul test făcut de Dybala a fost pe 21 martie, atunci când cei doi făceau public faptul că sunt infectați cu Covid-19. De atunci, a trecut prin momente grele, singurul lucru bun fiind că Oriana s-a simțit mult mai bine.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și