Închide meniul

Mașinăria Cristiano Ronaldo. Statistica incredibilă pentru cele 5 sezoane în care a câștigat Liga Campionilor

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2020, 8:20

Reclamă
Mașinăria Cristiano Ronaldo. Statistica incredibilă pentru cele 5 sezoane în care a câștigat Liga Campionilor

Zuma Press / Claudio Benedetto via Hepta

Cristiano Ronaldo luptă cu recordurile

Starul lui Juventus a înscris 68 de goluri și a oferit 18 pase de gol în 60 de meciuri, el fiind golgheterul celor cinci campanii în care echipele pentru care a evoluat au câștigat titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Ronaldo este și cel mai bun marcator all time în Champions League, cu 128 de reușite. Lusitanul este urmat de Lionel Messi (114) și de Raul Gonzalez (71).

Cristiano Ronaldo revine la antrenamentele lui Juventus

Chiar dacă antrenamentele bianconerilor nu se vor relua mai devreme de 18 mai, Cristiano va reveni la Torino. Până acum, el s-a aflat în izolare la Funchal, unde s-a antrenat de unul singur pe stadionul Clube Desportivo Nacional.

Cu Juventus, rămâne de văzut dacă Ronaldo va câștiga UCL. În acest moment, nu știm dacă se va mai disputa acest sezon, din cauza problemelor cauzate de coronavirus. În momentul întreruperii competiției, Juve pierduse manșa tur a optimilor, 0-1 la Lyon. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
Vezi toate știrile
Citește și