Închide meniul

Mason Greenwood a fost din nou arestat. Pentru ce a fost acuzat atacantul lui Manchester United

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 21:50

Mason Greenwood a fost din nou arestat. Pentru ce a fost acuzat atacantul lui Manchester United

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, a fost din nou arestat

Mason Greenwood, într-un meci pentru Manchester United/ Profimedia

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, a fost din nou arestat. Englezul a fost reţinut sâmbătă, după ce nu a respectat unele condiţii stabilite în controlul să judiciar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mason Greenwood va fi judecat luni, la Curtea de Magistratură din Manchester, anunţă presa din Anglia. Fotbalistul se află sub contract cu Manchester United până în 2025, însă nu a mai bifat niciun minut de la scandalul în care a fost implicat la începutul anului.

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, a fost din nou arestat

Arestat în ianuarie anul trecut după ce a fost acuzat de viol şi agresiune de către o femeie, atacantul echipei Manchester United Mason Greenwood a fost din nou încarcerat sâmbătă, suspectat că nu a respectat condiţiile controlului său judiciar.

„Poliţia din Greater Manchester are cunoştinţă de acuzaţii referitoare la un tânăr de 21 de ani care ar fi încălcat termenii controlului său judiciar şi o arestare a fost efectuată pe 15 octombrie”, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de news.ro.

În ianuarie, Greenwood a fost arestat după ce pe reţelele de socializare au fost postate imagini şi videoclipuri care arată o tânără cu sânge pe faţă şi vânătăi pe corp, care a scris „pentru oricine vrea să ştie ce Mason. Greenwood face cu adevărat”.

Reclamă

Plasat în custodia poliţiei sub acuzaţia de viol şi agresiune, el a fost eliberat sub supraveghere judiciară la începutul lunii februarie.

De data aceasta, Greenwood a fost reţinut într-o zonă din Manchester, şi anume Trafford, şi se află în custodia poliţiei din Manchester.

Încă o lovitură pentru Mason Greenwood! Nike a rupt contractul cu fotbalistul acuzat de viol

Fotbalistul lui Manchester United, Mason Greenwood, acuzat de violenţă domestică, nu mai este sponsorizat de firma de echipament sportiv Nike.

Reclamă 4 / 0/3

„Mason Greenwood nu mai este sportiv Nike”, a anunţat marca sportivă, conform AFP.

Greenwood, în vârstă de 20 de ani, a fost eliberat pe cauţine, după ce a fost arestat iniţial pentru că a bătut-o pe iubita sa, el fiind acuzat şi pentru agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea.

Totul a pornit de la imagini postate în social media de iubita fotbalistului, în care se vedea că tânăra era însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Jucătorul a fost suspendat de Manchester United şi dezvoltatorul de jocuri video EA Sports a anunţat că din produsele FIFA a fost înlăturat Greenwood. Fotbalistul a fost scos din echipele FIFA 2022 şi suspendat din pachetele FIFA Ultimate Team şi Ultimate Draft.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și