Închide meniul

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 17 mai 2024, 19:04

Reclamă
Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus!

Max Allegri, într-un meci pentru Juventus / Profimedia

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Oficialii formației din Torino au anunțat despărțirea de tehnicianul alături de care echipa a câștigat Cupa Italiei, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a obținut un trofeu alături de echipă, oficialii au decis să nu mai continue colaborarea cu Allegri, după un incident produs la finala Cupei.

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus!

La meciul din finala Cupei, Allegri a avut o criză uluitoare de nervi și a lansat acuzații dure la adresa arbitrilor. Acum, oficialii grupării au transmis faptul că nu pot continua colaborarea cu un tehnician care are un asemenea comportament.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Paolo Montero va fi interimar la Juventus, până la finalul sezonului. Tot jurnalistul anunță faptul că italienii i-au făcut deja o ofertă lui Thiago Motta, pentru a deveni următorul tehnician al echipei.

„Juventus anunță că a încheiat colaborarea cu Massimiliano Allegri, care ocupa rolul de antrenor al primei echipe masculine.

Reclamă
Reclamă 4

Demiterea a fost cauzată de anumite comportamente din timpul și după finala Cupei Italiei pe care clubul le-a considerat incompatibile cu valorile lui Juventus și cu comportamentul pe care trebuie să-l adopte cei care o reprezintă.

Se încheie o perioadă de colaborare, începută în 2014, reluată în 2021 și încheiată după ultimele 3 sezoane împreună, cu Finala Cupei Italiei.

Juventus îi urează lui Massimiliano Allegri mult succes în proiectele sale viitoare”, au notat oficialii lui Juventus, pe site-ul clubului.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă”

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus şi va primi o sumă fabuloasă. Starul portughez, care acum evoluează în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a dat în judecată formaţia din Torio, după ce Juventus nu i-a achitat toate restanţele salariale.

Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a pierdut procesul, Cristiano Ronaldo nu va primi cele aproape 20 de milioane de euro pe care le-a solicitat. Cu toate acestea, suma pe care Juventus trebuie să o plătească rămâne uriaşă.

Juventus Torino trebuie să plătească restanţe salariale de 9,8 milioane euro fostului său atacant Cristiano Ronaldo, conform unei decizii a unei instanţe de arbitraj, scrie Reuters, potrivit agerpres.ro.

Ronaldo, care în prezent joacă la clubul saudit Al-Nassr, a reclamat plata a 19,5 milioane euro, sumă provenind din reducerea salariilor acceptate de jucători pe perioada pandemiei de Covid 19 în sezonul 2020/2021. Juventus a susţinut că Ronaldo a acceptat voluntar diminuarea salariului, dar jucătorul a mers în instanţă şi a cerut aproape 20 milioane de euro.

Tribunalul de arbitraj a acceptat parţial cererea lui Ronaldo şi a decis ca Juventus trebuie să plătească jumătate din suma cerută de internaţionalul portughez de 39 ani.

Ronaldo s-a alăturat echipei Juventus în august 2018 şi a contribuit la câştigarea a două titluri consecutive în Serie A, a unei Cupe şi a două Supercupe ale Italiei, înainte de a părăsi Serie A pentru a se alătura echipei Manchester United în 2021.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:48

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

22:47

EXCLUSIV„E aranjată!” Dănuț Lupu știe deja rezultatul de la Slovacia – România! E convins de calificarea tricolorilor

22:29

LIVE TEXTElveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024

22:19

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1! Lovitura pregătită de „câini”

22:04

Răsturnare de situație în cazul retragerii lui Andy Murray de la Wimbledon! Impresarii neagă informația oferită de ATP

21:45

Englezii, impresionaţi de România! Ce loc ocupă „tricolorii” în topul naţionalelor de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și