Închide meniul

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 17 mai 2024, 19:04

Reclamă
Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus!

Max Allegri, într-un meci pentru Juventus / Profimedia

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Oficialii formației din Torino au anunțat despărțirea de tehnicianul alături de care echipa a câștigat Cupa Italiei, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a obținut un trofeu alături de echipă, oficialii au decis să nu mai continue colaborarea cu Allegri, după un incident produs la finala Cupei.

Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus!

La meciul din finala Cupei, Allegri a avut o criză uluitoare de nervi și a lansat acuzații dure la adresa arbitrilor. Acum, oficialii grupării au transmis faptul că nu pot continua colaborarea cu un tehnician care are un asemenea comportament.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Paolo Montero va fi interimar la Juventus, până la finalul sezonului. Tot jurnalistul anunță faptul că italienii i-au făcut deja o ofertă lui Thiago Motta, pentru a deveni următorul tehnician al echipei.

„Juventus anunță că a încheiat colaborarea cu Massimiliano Allegri, care ocupa rolul de antrenor al primei echipe masculine.

Reclamă
Reclamă 4

Demiterea a fost cauzată de anumite comportamente din timpul și după finala Cupei Italiei pe care clubul le-a considerat incompatibile cu valorile lui Juventus și cu comportamentul pe care trebuie să-l adopte cei care o reprezintă.

Se încheie o perioadă de colaborare, începută în 2014, reluată în 2021 și încheiată după ultimele 3 sezoane împreună, cu Finala Cupei Italiei.

Juventus îi urează lui Massimiliano Allegri mult succes în proiectele sale viitoare”, au notat oficialii lui Juventus, pe site-ul clubului.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă”

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus şi va primi o sumă fabuloasă. Starul portughez, care acum evoluează în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a dat în judecată formaţia din Torio, după ce Juventus nu i-a achitat toate restanţele salariale.

Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a pierdut procesul, Cristiano Ronaldo nu va primi cele aproape 20 de milioane de euro pe care le-a solicitat. Cu toate acestea, suma pe care Juventus trebuie să o plătească rămâne uriaşă.

Juventus Torino trebuie să plătească restanţe salariale de 9,8 milioane euro fostului său atacant Cristiano Ronaldo, conform unei decizii a unei instanţe de arbitraj, scrie Reuters, potrivit agerpres.ro.

Ronaldo, care în prezent joacă la clubul saudit Al-Nassr, a reclamat plata a 19,5 milioane euro, sumă provenind din reducerea salariilor acceptate de jucători pe perioada pandemiei de Covid 19 în sezonul 2020/2021. Juventus a susţinut că Ronaldo a acceptat voluntar diminuarea salariului, dar jucătorul a mers în instanţă şi a cerut aproape 20 milioane de euro.

Tribunalul de arbitraj a acceptat parţial cererea lui Ronaldo şi a decis ca Juventus trebuie să plătească jumătate din suma cerută de internaţionalul portughez de 39 ani.

Ronaldo s-a alăturat echipei Juventus în august 2018 şi a contribuit la câştigarea a două titluri consecutive în Serie A, a unei Cupe şi a două Supercupe ale Italiei, înainte de a părăsi Serie A pentru a se alătura echipei Manchester United în 2021.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și