Închide meniul

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba: „Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar”

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 13:32

Reclamă
Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba: Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar”

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba

Colaj Massimiliano Allegri și Paul Pogba / Profimedia

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba. Tehnicianul celor de la Juventus a oferit prima reacție, după ce mijlocașul torinezilor a fost depistat pozitiv și la al doilea test anti-dopping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial din 2018 a fost depistat pozitiv la testosteron în luna august a acestui an. La momentul respectiv, mijlocașul francez a cerut o contraexpertiză, pentru a-și demonstra nevinovăția. Totuși, având în vedere că Pogba a fost depistat pozitiv și la al doilea set de teste, acesta riscă acum o suspendare de până la 4 ani.

Massimiliano Allegri a vorbit despre cazul lui Paul Pogba. Ce a transmis antrenorul „Bătrânei Doamne”

„Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar”, a declarat sâmbătă antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, la o zi după ce a fost confirmat testul antidoping pozitiv al lui Paul Pogba. „La nivel uman, sunt foarte nefericit de acest lucru, pentru că sunt apropiat de băiat”, a spus Allegri după victoria echipei sale cu 2-0 în derby-ul cu FC Torino, notează news.ro.

„Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar, care era diferit de toţi ceilalţi”, a continuat antrenorul italian, în timp ce autorităţile antidoping italiene vor începe acum să investigheze cazul Pogba. „Ne întristează pe toţi, sperăm tot ce este mai bun pentru el, pentru că la nivel psihologic nu poate fi uşor pentru el”.

Suspendarea campionului mondial ar putea fi redusă cu până la 2 ani, în cazul în care ar putea fi demonstrată neintenția acestuia de a lua suplimentele care au dus la doparea cu testosteron. Aceste suplimente i-ar fi fost recomandate de un medic, care îi este și prieten.

Reclamă

Paul Pogba nu i-a anunțat pe oficialii lui Juventus, în momentul în care a consumat acele suplimente, iar, astfel, torinezii i-au interzis francezului să mai folosească facilitățile clubului. De asemenea, mijlocașul va fi nevoit să se apere singur în fața instanțelor sportive.

Paul Pogba a vrut să se lase de fotbal! Dezvăluirea făcută înainte să pice testul anti-doping

În 2022, Paul Pogba a fost ameninţat de un grup de indivizi mascaţi şi înarmaţi, într-un apartament din Paris, care i-au cerut starului francez 13 milioane de euro pentru protecţie. Printre suspecţi se numără şi Mathias, fratele lui Paul, cel care a petrecut trei luni în arest şi care se află în acest sub control judiciar.

Mathias nu are voie să părăsească Franţa, să intre pe social media sau să îşi contacteze fratele. Din cauza acestui incident, Paul Pogba a dezvăluit, cu câteva ore înainte de a afla că a picat un test anti-doping, că s-a gândit la retragere:

Reclamă 4 / 0/3

„Banii schimbă oamenii, pot distruge o familie. Banii pot începe un război. Uneori mi-am spus ‘Nu vreau să mai am bani. Nu mai vreau să joc. Vreau doar să fiu alături de oameni normali, care să mă iubească pentru cine sunt, nu pentru faimă şi bani. Uneori este dificil”, a declarat Paul Pogba, pentru aljazeera.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și