Închide meniul

Măsură radicală la Bayern Munchen! Ce au decis șefii echipei bavareze

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 13:10

Măsură radicală la Bayern Munchen! Ce au decis șefii echipei bavareze

DPA Images / Federico Gambarini via hepta

Decizie radicală la Bayern Munchen! Ce au decis șefii echipei bavareze

Fotbaliștii au fost de acord să renunțe la 20% din salariu până la finalul lunii aprilie, dar Herbert Heiner (președintele clubului) și Karl-Hainz Rummeniige (CEO-ul echipei) au decis să prelungească termenul până la final de iunie, atunci când se va încheia sezonul din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen, favorită să câștige titlul în Bundesliga

Bayern Munchen a câștigat marți derby-ul cu Borussia Dortmund, scor 1-0, și s-a îndepărtat la 7 puncte în fruntea clasamentului din Bundesliga. Bavarezii pot sărbători titlul peste trei etape, dar nu au voie să facă vreun pas greșit. Bayern va evoluează astăzi de la ora 19:30 împotriva celor de la Fortuna Dusseldorf.

Totodată, fanii grupării din sudul Germaniei vor avea o bucurie reținută. Autoritățile din Munchen au decis să nu îi lase pe jucători să sărbătorească titlul în Marienplatz, așa cum se obșinuia după fiecare triumf major.

"Tradiţia anuală de celebrare a titlului câştigat de Bayern, la Marienplatz, este inimaginabilă în acest an. Nu este vorba de o lipsă a succesului sportiv pe care îl are campioana, ci este vorba de restricţiile cauzate de pandemia de coronavirus", a declarat Dieter Reiter pentru jurnaliştii de la Bild.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și