Închide meniul
VIDEO

Matthijs de Ligt, debut de șoc la Bayern: gol, la un pas de autogol, galben și accidentare! Ce s-a întâmplat la meciul campioanei Germaniei

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 17:58

Matthijs de Ligt, debut de șoc la Bayern: gol, la un pas de autogol, galben și accidentare! Ce s-a întâmplat la meciul campioanei Germaniei

Matthijs de Ligt a marcat la debutul pentru Bayern

Matthijs de Ligt, după un gol marcat pentru Bayern / Profimedia

  • Matthijs de Ligt, debut de șoc la Bayern: gol, la un pas de autogol, galben și accidentare!
  • Meci încărcat pentru fundașul olandez transferat de la Juventus

Matthijs de Ligt a avut parte de un debut de șoc la Bayern. Fundașul cumpărat de la Juventus a marcat în meciul amical cu DC United, câștigat categoric de campioana Germaniei cu scorul de 6-2. Internaționalul olandez n-a stat însă prea mult timp pe teren, fiind înlocuit din cauza unor probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire pentru Bayern, accidentarea lui De Ligt nu este gravă.

Matthijs de Ligt, debut de șoc la Bayern: gol, la un pas de autogol, galben și accidentare!

Bayern a făcut spectacol în primul amical al verii, contra lui DC United. Bavarezii au reușit un scor de tenis contra formației din Washington, în presezonul din SUA.

Reclamă

Sadio Mane, aflat la rândul său la debutul la Bayern, a deschis scorul în minutul 5, din penalty. Reușita atacantului senegalez venit de la Liverpool a fost completată de golurile lui Sabitzer, Gnabry, De Ligt, Zirkzee și Muller.

De Ligt a reușit un gol superb în minutul 47, la numai 90 de secunde după ce a fost trimis pe teren de Julian Nagelsmann. Olandezul a finalizat faza cu un șut violent din interiorul careului, după o prelungire a lui Thomas Muller, și a dus scorul la 4-0

Reclamă

La scurt timp după minunata execuție, De Ligt s-a aflat foarte aproape de autogol. Fundașul lui Bayern a reluat greșit cu capul, spre propria poartă, dar a fost salvat de bară.

Debutul olandezului a fost completat de un cartonaș galben, primit în minutul 71, și de o accidentare. De Ligt a părăsit terenul în minutul 74 și s-a dus direct la vestiare. Potrivit presei internaționale, problemele olandezului nu sunt grave, iar înlocuirea a fost mai mult ca o precauție a lui Nagelsman.

Reclamă 4 / 0/3

Matthijs de Ligt a fost transferat în această vară de Bayern Munchen de la Juventus, în schimbul sumei de 67 de milioane de euro.

De Ligt a semnat cu Bayern până în 2027

De Ligt s-a înţeles cu bavarezii pentru un contract valabil până în 2027.

Fundașul de 22 de ani cotat la 70 de milioane de euro ajunsese la Juve în 2019, după sezonul de vis avut cu Ajax, alături de care a fost la un pas de finala Champions League.

De Ligt este al doilea fundaș important de care Juventus se desparte în această vară. Legendarul Giorgio Chiellini a plecat din Piemont la Los Angeles FC, la vârsta de 37 de ani.

„Tricoul ţi se potriveşte perfect!”, a notat Bayern la prezentarea lui De Ligt, din urmă cu două zile.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 16 ian., 18:08
Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern: „De asta am semnat cu Tottenham! Doar cerul mi-e limita”
Se face transferul lui Radu Drăgușin
Serie A • 9 ian., 18:21
FOTO
Se face transferul lui Radu Drăgușin! Agenții românului au luat primul avion și au plecat să semneze actele
Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii
Serie A • 9 ian., 8:25
Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii! Mesajul transmis de Florin Manea
Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Serie A • 9 ian., 0:08
Gazzetta dello Sport, anunţul de la miezul nopţii: „Radu Drăguşin la Bayern!”. Detaliile transferului ISTORIC pentru România