Închide meniul

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2024, 17:17

Reclamă
„Maturitate şi hotărâre! Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament la Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi este cerut înapoi la prima echipă a lui Rangers. Un fost căpitan al echipei de pe Ibrox a oferit declaraţii ferme despre situaţia internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu a făcut parte din lotul primei echipe a lui Rangers, pentru primele meciuri din acest sezon. Internaţionalul român a fost trimis la echipa a doua, iar în prezent se află în cantonamentul naţionalei, fiind convocat de Mircea Lucescu pentru „dubla” cu Kosovo şi Lituania.

Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers

Un fost căpitan al lui Rangers s-a arătat nemulţumit de jucătorii care evoluează în prezent la formaţia de pe Ibrox. Barry Ferguson a transmis că formaţia scoţiană are nevoie de fotbalişti cu personalitate.

Ferguson l-a adus în discuţie pe Ianis Hagi, în acest context. Acesta a transmis că Rangers îl are în „curte” pe internaţionalul român, şi acesta ar putea veni cu un plus de maturitate şi de hotărâre la echipă.

E nevoie de jucători care să știe să gestioneze situații în teren. E nevoie de doi-trei fotbaliști, în afara căpitanului.

Reclamă
Reclamă

Am fost căpitan atâta vreme, dar aveam 3-4 colegi care nu tăceau pe teren. Sunt serios, e foarte important. E nevoie de comunicare, de atitudine. Nu văd suficient.

Îl ai pe Ianis Hagi, jucător care a fost căpitan la naționala țării sale, care a vorbit mereu cu maturitate și hotărâre”, a transmis fostul căpitan al lui Rangers, Berry Ferguson, conform rangersnews.uk.

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” este întrebarea la care antrenorul lui Rangers a reacţionat imediat. Philippe Clement a oferit noi detalii despre situaţia fiului „Regelui”, după ce acesta a fost dorit de FCSB şi Rapid.

Reclamă

La conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Celtic, antrenorul lui Rangers a fost întrebat despre situaţia lui Ianis Hagi. Philippe Clement a rămas ferm pe poziţii şi a declarat că nu-l consideră pe internaţionalul român decarul ideal pentru echipa sa, în următoarele sezoane.

Nu pot spune nimic momentan. Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. A fost o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui.

I-am spus că nu îl vedem fiind numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități. Situația a rămas la fel, iar acum a venit și Bajrami (n.r – Nedim Bajrami, un mijlocaș ofensiv albanez transferat de Rangers de la Sassuolo pentru 4 milioane de euro)”, a declarat Philippe Clement, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

16:41

Daniel Bîrligea, direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB! Celelalte nume pentru care patronul a spart banca

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și