Închide meniul
Foto

Mauro Icardi, gata să facă un gest radical dacă va fi părăsit de Wanda Nara. Starul argentinian amenință că pleacă de la PSG

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 15:34

Mauro Icardi, gata să facă un gest radical dacă va fi părăsit de Wanda Nara. Starul argentinian amenință că pleacă de la PSG

Wanda Nara și Mauro Icardi

Profimedia

Mauro Icardi nu s-a prezentat la antrenamentul de duminică al celor de la PSG. Atacantul argentinian a invocat “probleme familiale”. ”A primit permisiunea clubului de a nu veni la antrenamentul de dimineață, din motive familiale”, au scris cei de la Le Parisien.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauro Icardi vrea să plece de la PSG, dacă va fi părăsit de Wanda Nara

Mai mult, se pare că Mauro Icardi ar fi amenințat că pleacă de la PSG, în cazul în care Wanda Nara își duce planul la capăt și va divorța. Agentul de jucători pare de neînduplecat, având în vedere că a plecat la Milano cu cele două fete. Wanda Nara chiar a renunțat și la inel. Icardi face parte din lotul celor de la PSG pentru meciul cu Leipzig.

Wanda Nara vrea să divorțeze de Mauro Icardi

Mauro Icardi, atacantul lui PSG, urmează să divorţeze de soţia şi agentul acestuia, Wanda Nara. Bomba sexy a postat recent un mesaj clar prin care lasă de înțeles că a fost înșelată de fotbalistul lui PSG. Fostul celebru model nu a mai putut trece cu vederea peste un episod care a marcat-o profund.

O altă familie pe care ai distrus-o pentru o femeie ușoară”, a scris argentinianca, mesaj care a fost preluat rapid de presa internațională. Wanda Nara ar fi aflat de o relație pe care atacantul ar avea-o cu altcineva și nu a mai vrut să țină nimic secret.

Wanda Nara l-a părăsit pe Maxi Lopez

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Reclamă

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. CU Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

Scandal în familie

În familia Wandei Nara şi a lui Mauro Icardi sunt însă și altfel de probleme. Disensiunile dintre Ivana Icardi, sora jucătorului de la PSG, și Wanda au dus la o „separare totală” în familia argentinianului. Sora lui Mauro Icardi susține că nu și-a mai văzut fratele de trei ani, când a avut o ultimă discuție aprinsă Wanda Nara.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și