Închide meniul

Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi! Ce a reușit atacantul în tricoul lui Galatasaray

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 22:57

Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi! Ce a reușit atacantul în tricoul lui Galatasaray

Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi

Colaj Gică Hagi și Mauro Icardi / Profimedia

Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi! Atacantul din Argentina a reușit să îl depășească pe „Rege”, după ce nimeni nu a reușit acest lucru timp de 22 de ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a stabilit un record senzațional în tricoul formației „Cim-Bom”. Mai exact, „Regele” a reușit să marcheze cele mai multe goluri, din postura de jucător străin, pentru echipa din Istanbul. Totuși, acest record a fost depășit de fostul jucător de la PSG, Mauro Icardi.

Mauro Icardi i-a depășit performanța lui Gică Hagi! Câte goluri a marcat starul argentinian

După ce a avut o perioadă slabă din punct de vedere al performanțelor, în timpul în care evolua pentru PSG, Mauro Icardi și-a regăsit forma în tricoul celor de la Galatasaray. Acesta s-a impus repede în lotul echipei din Istanbul și a intrat în istoria grupării.

Mai exact, acesta l-a depășit pe Gică Hagi la numărul de goluri marcate în derby-uri. „Regele” conducea topul respectiv cu 8 reușite, însă, după „dubla” din partida cu Beșiktaș, de pe 21 octombrie, Icardi a ajuns pe primul loc al topului celor mai buni marcatori străini din derby-uri, cu 10 goluri, potrivit celor de la Aspor.

Iată cum arată topul în care Gică Hagi a fost depășit de Mauro Icardi:

Reclamă
  1. Mauro Icardi – 10 goluri
  2. Gică Hagi – 8 goluri
  3. Milan Baros – 7 goluri
  4. Wesley Sneijder – 7 goluri
  5. Felipe Melo – 6 goluri
  6. Johan Elmander – 6 goluri

Gică Hagi visează să-l vadă pe Ianis jucând la Galatasaray

În interviul oferit pentru Galatasaray TV, Gică Hagi a dezvăluit că îşi doreşte ca într-o zi să-l vadă pe Ianis jucând la echipa la care el a scris istorie. „Regele” a mai declarat că se simte mândru că a jucat pentru formaţia din Istanbul.

„A fost o mândrie și o onoare să reprezint un club așa mare. Cred că am făcut o performanță foarte mare, să câștigăm în Europa. Eu și familia mea suntem mândri că am jucat pentru Galatasaray. Sperăm ca băiatul (n.r- Ianis Hagi) să ne ducă înapoi la Istanbul”, a declarat Gică Hagi.

De asemenea, Gică Hagi a oferit declaraţii şi despre situaţia actuală a celor de la Galatasaray. Acesta susţine că îşi doreşte să asiste la un meci al turcilor din Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi e din ce în ce mai greu să vin acolo. Dar voi încerca, măcar la un meci din Champions League.

Mă uit la fotbalul european în fiecare zi. Cunosc ce e la Galatasaray, dar de aici, de departe, nu din interior. Are un lot foarte bun, a luat campionatul, stă bine financiar și are jucători foarte buni. A început bine și în Europa, chiar dacă are o grupă foarte grea. Să vedem cum va merge în continuare. 

Când vorbim de Galatasaray nimic nu e imposibil. S-a dovedit că se poate. Poți să te gândești să ajungi cel mai bun din Europa. Așa cred eu. E unul dintre cluburile mari din fotbalul european”, a mai spus Gică Hagi, pentru Galatasaray TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și