Închide meniul

Meci istoric! Maroc a învins-o pentru prima dată pe Brazilia

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 11:05

Meci istoric! Maroc a învins-o pentru prima dată pe Brazilia

Meci istoric! Maroc a învins-o pentru prima dată pe Brazilia

Maroc - Brazilia / Profimedia

Meci istoric! Maroc a învins-o pentru prima dată pe Brazilia, scor 2-1. Pentru Maroc, au marcat Sofiane Boufal (29) şi Abelhamid Sabiri (78), în timp ce unicul gol al brazilienilor a fost semnat de Casemiro (68).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La amicalul dintre Maroc și Brazilia, au asistat aproximativ 65.000 de spectatori.

Meci istoric! Maroc a învins-o pentru prima dată pe Brazilia

Naţionala de fotbal a Marocului a obţinut o victorie de prestigiu, sâmbătă seara, la Tanger, 2-1 (1-0) cu Brazilia, într-o partidă amicală, prima victorie a „Leilor din Atlas” în faţa reprezentativei sud-americane, scrie AFP.

Cei aproximativ 65.000 de suporteri prezenți pe stadion au aplaudat, la începutul partidei, timp de un minut în memoria legendarului Pele.

„Trăiesc un vis, am învins pentru prima dată Brazilia, prima echipă din clasamentul FIFA, ţara-fotbalului aşa cum mai este numită. Drumul este însă unul lung pentru a ajunge pe noi culmi, nu trebuie să ne amăgim”, a spus, după meci, selecţionerul Marocului, Walid Regragui.

Reclamă

Marocul pierduse ambele meciuri disputate anterior cu Brazilia, în 1997, un amical pierdut cu 2-0, şi un an mai târziu, în faza grupelor CM 1998 din Franţa, 3-0.

Victoria de sâmbătă, chiar şi într-un meci amical, arată însă progresul extraordinar al naţionalei africane sub „bagheta” lui Regragui, Marocul având o evoluţie strălucită la CM 2022 din Qatar, unde a ajuns până în semifinale.

Maroc va mai disputa un amical, pe 28 martie, la Madrid, contra reprezentativei statului Peru.

Reclamă 4 / 0/3

Vitor Roque a devenit al doilea cel mai tânăr debutant în naționala Braziliei

Vitor Roque, la doar 18 ani și 25 de zile, a devenit al doilea cel mai tânăr fotbalist care a debutat în naționala Braziliei, după Ronaldo, care a debutat în 1994, la vârsta de 17 ani. Tânărul atacant de la Athletico Paranaense , dorit de FC Barcelona, ​a intrat în minutul 64 al meciului, înlocuindu-l pe jucătorul lui Real Madrid, Rodrygo.

Casemiro: „Am făcut un joc bun!”

„Nu aș spune că ne-a lipsit înțelegerea, este vorba de a pune în practică ideile unui nou antrenor”

Cred că am făcut un joc bun și am făcut totul pe cât posibil pentru a câștiga”, a spus Casemiro, la finalul meciului.

Maroc, surpriza de la Campionatul Mondial 2022

Naționala Marocului a avut un parcurs fulminant la Campionatul Mondial 2022. Formația africană a reușit să ajungă până în semifinale, unde a fost învinsă de Franța, 0-2.

Totodată, Maroc a fost învinsă de Croația, în finala „mică” de la CM 2022, scor 1-2.

„Este o înfrângere amară, dar am văzut o echipă a Marocului care nu a cedat şi a luptat tot meciul. Ne vom aminti de multe meciuri de la această Cupă Mondială şi vom reveni mai puternici!

Suntem fericiţi pentru că suntem, până la urmă, între cele mai bune patru echipe ale lumii. Şi mai sunt fericit pentru că am unit toţi marocanii, pentru o lună de zile. Au avut un motiv de bucurie şi de mândrie”, a spus Walid Regragui, după ce Maroc a fost învinsă de Croația.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și