Închide meniul

Surprize uriașe în Europa! Spectacol total în Liverpool – Manchester City 2-2! Real Madrid, înfrângere șoc cu Espanyol. Rennes – PSG 2-0. Messi, Neymar și Mbappe, umiliți în Ligue 1

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2021, 21:03 / Actualizat: 3 octombrie 2021, 22:33

Surprize uriașe în Europa! Spectacol total în Liverpool – Manchester City 2-2! Real Madrid, înfrângere șoc cu Espanyol. Rennes – PSG 2-0. Messi, Neymar și Mbappe, umiliți în Ligue 1

Spectacol în Europa

Profimedia

  • Meciuri tari în Europa
  • A plouat cu goluri peste tot

Update: Sparta Praga – Slavia Praga 1-0! Florin Niță a câștigat derby-ul cu Nicolae Stanciu. Portarul român a fost integralist la gazde, în timp ce fostul jucător de la FCSB a intrat în repriza a doua la oaspeți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Rizespor – Galatasaray 2-3! Olimpiu Moruțan, intrat de pe bancă, i-a adus victoria lui Galatasaray în minutul 10 al prelungirilor. Este a doua etapă la rând când românu înscrie golul victoriei pentru formația Cim Bom.

Moruţan fusese trimis pe teren, de Fatih Terim, în minutul 90+3. Românul a înscris un gol superb şi a ajutat-o pe Galata să plece cu toate punctele!

Reclamă

Update: Bayern – Eintracht Frankfurt 1-2! Filip Kostic a dat lovitura pentru oaspeți, în minutul 83. Pentru Bayern este prima înfrângere a sezonului în Bundesliga.

Reclamă

Update: Rangers – Hibernian 2-1! Ianis Hagi a fost integralist la campioana Scoției, dar nu a reușit să iasă cu ceva în evidentă. Românul a trimis 48 de pase, dintre care 12 au fost greșite. De asemenea, a văzut și un cartonaș galben în minutl 73.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Bayern – Eintracht Frankfurt 1-1. Leon Goretzka a deschis scorul, în minutul 29, din pasa lui Robert Lewandowski. Nu s-a putut bucura prea mult. Hinteregger a restabilit egalitatea în minutul 32.

Espanyol – Real Madrid 2-1

Min 90: Final de meci. Espanyol a reuşit surpriza în La Liga şi a învins-o pe Real Madrid.

Min 71: GOOOL Real Madrid! După ce a avut un gol anulat, Benzema a trimis din nou mingea în plasa lui Espanyol, iar de această dată reușita a fost validată.

Min 68: Gol anulat pentru Real Madrid! Benzema a trimis balonul în poartă, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Min 61: GOOOL Epanyol! Aleix Vidal, fost jucător al Barcelonei, a înscris și el în poarta lui Real Madrid. Fosta campioană a Spaniei e aproape de o nouă înfrângere șoc.

Min 45: Pauză în Catalonia! Espanyol o conduce pe Real Madrid cu 1-0

Min. 18: Gool Espanyol! Raul de Tomas a șutat necruțator din interiul careului. Courtois nu a mai putut interveni.

Reclamă

Min 1: A început meciul. Echipele de start sunt următoarele.

Liverpool – Manchester City 2-2

Min 90: Final de meci! Liverpool – Manchester City 2-2! Remiză spectaculoasă pe Anfield, în derby-ul etapei din Premier League.

Min 81: Liverpool – Manchester City 2-2! Kevin De Bruyne a egalat pentru echipa lui Guardiola, cu 9 minute înainte de final.

Min 76: Liverpool – Manchester City 2-1! Salah a înscris un super gol, după o fază individuală de excepție

Min 69! Liverpool – Manchester City 1-1! Phil Foden a adus egalarea pentru echipa lui Guardiola cu un sut perfect dintr-un unghi dificil

Min 59: Liverpool – Manchester City 1-0! Sadio Mane a înscris după o pasă superbă primită de la Mohamed Salah!

Min 34: Încă o ocazie pentru Manchester City! De Bruyne a trimis cu capul puțin peste poarta lui Alisson, după o centrare a lui Phil Foden

Min 21: Ocazie pentru Manchester City! Phil Foden nu a putut înscrie din pozție de unu la unu cu Alisson.

Min 1: A început derby-ul de pe Anfield! Echipele de start sunt următoarele”

Duelul dintre Liverpool şi Manchester City a fost zilei în Europa. Campioana Angliei venea după un eşec în UEFA Champions League, 0-2 cu PSG, în timp ce echipa lui Jurgen Klopp câștigase la scor cu FC Porto, 5-1.

După 0-0 la pauză, meciul s-a animat în repriza a doua. Salah a reușit un gol și o pasă de gol pentru Liverpool, în timp ce la City a strălucit din nou Kevin De Bruyne.

Rennes – PSG 2-0

Min. 90+6: FINAL DE MECI! Surpriză de proporţii! Rennes bate PSG, care i-a avut în teren pe Messi, Mbappe şi Neymar.

Min. 46: GOOOL Rennes! Tait a dus scorul la 2-0 în primul minut din repriza secundă.

Min. 45: GOOOL Rennes! Laborde a dat lovitura în finalul primei reprize.

Min. 31: Ocazie uriaşă PSG! Messi a bătut o lovitură liberă, direct în bară. Este a doua lovitură liberă bătută de Messi direct în bara transversală.

Messi, Neymar şi Mbappe au fost titulari în Rennes – PSG. Vedetele Parisului veneau după victoria cu Manchester City din UEFA Champions League, 2-0, dar au pierdut surprinzător la Rennes, scor 0-2.

Recent, aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii lui PSG. Lionel Messi a marcat primul gol pentru noua echipă. De această, cu Rennes, PSG a făcut un meci horror și nu a trimis niciun șut pe spațiul porții adverse.

Meciurile zilei în Europa:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!