Închide meniul

Meciurile zilei | Dennis Man, gol în Benevento-Parma 2-2. Neymar, eliminat în PSG-Lille 0-1. Derby în Germania, Leipzig-Bayern 0-1. Show în Arsenal-Liverpool 0-3

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 20:45

Meciurile zilei | Dennis Man, gol în Benevento-Parma 2-2. Neymar, eliminat în PSG-Lille 0-1. Derby în Germania, Leipzig-Bayern 0-1. Show în Arsenal-Liverpool 0-3

profimediaimages

Neymar, eliminat în PSG - Lille 0-1

  • RB Leipzig - Bayern 0-1
  • Arsenal - Liverpool 0-3

Update: Bilbao – Sociedad 0-1. Oyarzabal, din penalty, în minutul 63, a decis soarta finalei Cupei Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Arsenal – Liverpool 0-3. Jota a făcut dubla în minutul 82. Liverpool s-a impus la Londra şi este pe locul 5, la două puncte de zona locurilor de Champions League.

Update: Arsenal – Liverpool 0-2. Oaspeţii s-au desprins în doar cinci minute. Jota a punctat în minutul 64, iar Salah a făcut-o în minutul 68.

Reclamă

Update: RB Leipzig – Bayern 0-1. Bavarezii s-au impus pe terenul rivalilor. Bayern s-a distanţat la 7 puncte de Leipzig, care e a doua clasată în Bundesliga.

Update: Leicester – Manchester City 0-1. Echipa lui Guardiola s-a impus într-o deplasare dificilă, cu a treia clasată din Premier League. City este aproape sigură de titlu. Are 74 de puncte şi este urmată de United 57 şi Leicester 56.

Reclamă

Update: Torino – Juventus 2-2. Ronaldo a adus egalarea în minutul 79. Acesta a rămas scorul final!

Update: Leicester – Manchester City 0-1. Mendy a înscris în minutul 59.

Update: Torino – Juventus 2-1. Sanabria le-a adus pe gazde în avantaj imediat după pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Update: RB Leipzig – Bayern 0-1. Goretzka a deschis scorul în minutul 38.

Update: PSG – Lille 0-1. Gazdele au cedat suprinzător cu Neymar şi Mbappe pe teren. Neymar a fost eliminat în minutul 90, pentru comportament nesportiv. El şi-a împins un adversar, după ce jocul fusese oprit. Lille este lider în Ligue 1, cu trei puncte peste PSG.

Update: Torino – Juventus 1-1. Sanabria a egalat pentru gazde în minutul 27.

Update: A început derby-ul pentru supremație în Bundesliga între Leipzig și Bayern.

Update: Torino – Juventus 0-1. Chiesa a deschis scorul în minutul 13 al derby-ului din Torino.

Update: Real Madrid – Eibar 2-0. Jucătorii lui Zidane au câştigat într-un meci în care au avut şi trei goluri anulate.

Update: Real Madrid – Eibar 2-0. Benzema a marcat în minutul 73.

Reclamă

Update: "Şeful" a scris Lazio pe contul de Twitter, pentru a-l felicita pe Ştefan Radu, care a jucat meciul 402 în tricoul echipei din Capitala Italiei.

Update: Real Madrid – Eibar 1-0, Asension a marcat în minutul 40.

Update: Final de meci, după 6 minute de preluingire, Benevento – Parma 2-2.

Update: Dennis Man s-a izbit cap în cap cu unul dintre colegii de la Parma, în faţa porţii adverse. Cei doi au rămas pe gazon.

Update: Dennis Man a ratat o ocazie uriaşă în minutul 92. A trimis cu capul din centrul careului, dar mingea s-a dus peste poartă!

Update: Benevento – Parma 2-2. GOOOL Dennis Man!!! Românul a marcat în minutul 88, cu un voleu de la 15 metri. Este prima sa reuşită în Serie A.

Update: Valentin Mihăilă a intrat în minutul 78 în locul lui Gervinho.

Update: Benevento – Parma 2-1. Moldoveanul Ioniţă a marcat în minutul 67, cu o lovitură de cap din centrul careului. Reuşita gazdeloe a venit după ce Parma a avut un gol anulat cu reluările VAR.

Update: Lazio – Spezia 1-0. Lazzari a deschis scorul în minutul 56 pentru echipa lui Ştefan Radu, în meciul în care românul a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul lui Lazio.

Update: Benevento – Parma 1-1. Kurtic a egalat în minutul 55, după o bâlbâială în careul gazdelor.

Update: Thomas Tuchel a suferit primul eşec pe banca lui Chelsea, după un meci de coşmar. Londonezii au cedat chiar pe Stamford Bridge cu 5-2 contra lui West Bromwich Albion! Chelsea a jucat în 10 jucători din minutul 29, când Thiago Silva a văzut al doilea cartonaş galben.

Update: Parma este condusă cu 1-0 pe terenul lui Benevento. Polonezul Glik a marcat în minutul 23, din apropierea porţii, după o centrarea care a traversat careul Parmei.

Update: Dennis Man este titular pentru Parma în deplasarea de la Benevento. Valentin Mihăilă este lăsat pe banca de rezerve de Roberto D'Aversa. 

Meciurile zilei în Europa: 

Arsenal – Liverpool. "Tunarii", faţă în faţă cu vedetele lui Jurgen Klopp

Arsenal o înfruntă pe Liverpool în capul de afiş al etapei u numărul 30 din Premier League. Ambele echipe se află într-o situaţie dificilăîn campionat. "Tunarii" ocupă locul 9, cu 2 victorii în ultimele 5 etape, în timp ce elevii lui Jurgen Klopp sunt pe 7, cu 2 victorii şi trei înfrângeri în ultimele 5 etape.

PSG – Lille. Derby de titlu în Ligue 1

Lupta pentru titlu în Franţa e mai "încinsă" ca niciodată. PSG şi Lille sunt la egalitate de puncte, 63, şi se luptă pentru supremaţie în Ligue 1. Campioana en-titre mizează pe Mbappe şi Neymar, în timp ce nordicii îşi pun speranţele în veteranul Burak Yilmaz.

Torino – Juventus. Cristiano Ronaldo, cu gândul la titlu

"Bătrâna Doamnă" este la 10 puncte în spatele liderului Inter, iar Cristiano Ronaldo&co vor să se apropie cât de "nerazzuri". După victoria cu Benevento din ultima etapă, 0-1, Juventus este obligată să câştige în faţa rivalei Torino pentru a mai spera la un nou scudetto.

RB Leipzig – Bayern. Campioana Germaniei, fără golgheterul Robert Lewandowski

"Taurii" vor să profite de accidentarea lui Robert Lewandowski şi să se apropie la doar un punct de liderul Bayern. Bavarezii ocupă prima poziţie cu 61 de puncte, în timp ce elevii lui Julian Nagelsmann sunt pe poziţia secundă, cu 57 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus