Închide meniul

Meciurile zilei | Real Madrid – Osasuna 2-0. Victorie în ultimul sfert de oră! Dramatism total la Elche – Atletico Madrid 0-1. Ionuț Radu, aproape campion după Crotone – Inter 0-2

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 20:30

Meciurile zilei | Real Madrid – Osasuna 2-0. Victorie în ultimul sfert de oră! Dramatism total la Elche – Atletico Madrid 0-1. Ionuț Radu, aproape campion după Crotone – Inter 0-2

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

Update: Real Madrid – Osasuna 2-0. Final de meci. Galacticii rămân la două puncte de liderul Atletico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Milan – Benevento 2-0. Final de meci, iar echipa lui Ciprian Tătărușanu a obținut trei puncte uriașe în lupta pentru calificarea în Champions League. Așa arată acum clasamentul.

Update: GOOOL Real Madrid! Casemiro a dus scorul la 2-0, în minutul 80. Benzema a pasat pe culoar, iar o preluare greșită s-a transformat într-un șut imparabil de la 16 metri al brazilianului.

Reclamă

Update: GOOOL Real Madrid! Galacticii au făcut 1-0. Eder Militao a înscris în minutul 76, cu o lovitură de cap în urma unui corner.

Update: Milan – Benevento 2-0! Theo Hernandez a majorat scorul în minutul 60.

Update: Real Madrid – Osasuna 0-0, la pauză. Oaspeții au avut un gol anulat cu VAR. Varane s-a accidentat și a fost înlocuit la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Milan – Benevento 1-0! Calhanoglu a deschis scorul pentru "Diavoli", din pasa belgianului Saelemaekers

Update: Crotone – Inter 0-2! Hakimi a stabilit scorul final în al doilea minut al prelungirilor. Liderul Inter mai are de jucat patru etape şi are 82 de puncte, cu 14 mai multe decât următoarea clasată, Atalanta. Dacă echipa din Bergamo nu câştigă mâine, cu Sassuolo, Inter va fi campioană!

Update: Crotone – Inter 0-1! Christian Eriksen a deschis scorul pentru liderul din Serie A. Cu victorie în fața lui Crotone, Inter are nevoie ca Atalanta să nu câștige la Sassuolo. Dacă acest scenariu se va materializa, Inter va deveni campioană cu 4 etape rămase de jucat. 

Update: PSG – Lens 2-1! Neymar, în minutul 33, şi Marquinhos, în minutul 59, au marcat pentru gazde şi Ganago, în minutul 61, pentru oaspeţi. PSG a trecut pe primul loc în clasament, cu două puncte peste Lille, dar şi cu un meci în plus.

Update: A început Crotone – Inter. Ionuţ Radu stă pe banca liderului din Serie A.

Update: Final de meci. Elche – Atletico s-a terminat 0-1. Oaspeţii au 76 de puncte. Sunt urmaţi de Real Madrid şi Barcelona, cu 71 de puncte şi cu un meci în minus.

Update: Elche a avut penalty în minutul 91, dar l-a ratat! 

Reclamă

Update: Elche – Atletico Madrid 0-1! GOOL Marcos Llorente! Mijlocașul lui Simeone a marcat cu ajutorul unui șut deviat. 

Update: A început meciul dintre Elche şi Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone se poate distanţa la 5 puncte de Real Madrid şi Barcelona.

Crotone – Inter / AC Milan – Benevento

Inter ar putea să se apropie la un singur punct de titlu cu o victorie împotriva lui Crotone. Echipa lui Antonio Conte are 11 puncte avans în fruntea ierarhiei din Serie A, cu 5 etape rămase de disputat. Ar fi primul titlu după 11 ani pentru Inter.

De cealaltă parte, rivala AC Milan are un final de sezon cu emoții. După ce a stat aproape tot sezonul pe primele două poziții, echipa lui Stefano Pioli a căzut în afara locurilor de Champions League. Milan n-a mai jucat în Ligă din 2013 și este obligată să prindă top 4 la finalul stagiunii. 

Elche – Atletico Madrid / Real Madrid – Osasuna

Atletico Madrid a avut un avans uriaș în fruntea ierarhiei din La Liga, dar echipa lui Diego Simeone s-a prăbușit inexplicabil. Formația de pe Metropolitano și-a păstrat fotoliul de lider doar datorită eșecului suferit de Barcelona împotriva Granadei.

Real Madrid are o singură victorie în ultimele trei etape. Madrilenii s-au încurcat cu Getafe și Betis și nu își permit să mai piardă puncte. În acest moment, liderul Atletico are 73 de puncte, în timp ce Real și Barcelona, ocupantele locurilor 2 și 3, au 71 de puncte. Și Sevilla, echipa de poziția a 4-a are șanse la titlu, fiind la numai trei lungimi de Atletico Madrid. 

Meciurile zilei în Europa

Recomandări
  • Inter, la un pas de titlu în Serie A
  • Lupta e nebună în La Liga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și