Închide meniul

Mesaj categoric pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce Parma a retrogradat: "Nu e bine să rămână! Am jucat acolo, știu ce spun”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 16:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Mesaj categoric pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce Parma a retrogradat: "Nu e bine să rămână! Am jucat acolo, știu ce spun”

profimediaimages

Parma a retrogradat în Serie B

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Paul Codrea a jucat aproape toată cariera în Italia, evoluând atât în Serie A, cât și în Serie B. Acesta crede că Man și Mihăila trebuie să plece de la Parma ca să-și continue progresul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man și Valentin Mihăilă, sfătuiți să plece de la Parma

"Spre surprinderea mea, amândoi s-au integrat repede. La Man chiar nu mă așteptăm să o facă, chiar dacă de el îmi plăcea și înainte, are multă calitate. Serie B este un campionat de uzură, nu prea e calitate acolo, nu e bine pentru ei să rămână.

Ar fi bine să plece de la Parma. Serie B e un campionat greu. Am jucat acolo câțiva ani. Multă cantitate, dar nu e calitate, e luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta de jucători. Sigur, nu e un capăt de țară să joci în Serie B, dar înseamnă cu totul altceva”, a declarat Codrea pentru Radio Gold FM.

Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Paul Codrea: "Ai noștri se întorc repede acasă"

Paul Codrea s-a arătat dezamăgit de prestațiile românilor din strâinătate. De cele ai multe ori, aceștia revin în Liga 1 ca să-și relanseze cariera, lucru care spera să nu se întâmple și cu Man și Mihăilă.

Reclamă

"Ai noștri, mulți, se întorc repede acasă, pentru că aici sunt ținuți în brațe. Evaluarea o fac cei interesați să-i umfle, ei chiar cred că sunt la acea valoare, iar când se confruntă cu jucători cu adevărat valoroși, au probleme mari. Până să plece, nu dau de greu, sunt protejați", a mai spus Paul Codrea.

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și