Închide meniul

Mesajul emoţionant al lui Robert Lewandowski, după ce Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 15:45

Mesajul emoţionant al lui Robert Lewandowski, după ce Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul său

Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen la Barcelona

Robert Lewandowski, după un gol marcat pentru Bayern Munchen / DPA Images / Julian Finney

  • Mesajul emoţionant al lui Robert Lewandowski
  • Starul polonez pleacă de la Bayern la Barcelona

Mesajul emoţionant al lui Robert Lewandowski, după ce Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul său. Starul polonez le-a promis celor de la Bayern Munchen că va veni să îşi ia „la revedere” personal de la angajaţii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen la Barcelona, după 8 ani petrecuţi la campioana Germaniei.

Mesajul emoţionant al lui Robert Lewandowski, după ce Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona

„Acești 8 ani la Bayern Munchen au fost speciali. Am avut un timp extraordinar la Munchen. O să mă întorc să-mi iau la revedere de la toți angajații așa cum trebuie”, a spus Robert Lewandowski, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă

Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul lui Robert Lewandowski

Bayern Munchen s-a înțeles cu Barcelona pentru transferul lui Robert Lewandowski! Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano. Acesta susține că vineri seară, cele două cluburi au ajuns și ele la un numitor comun. Asta după ce starul polonez de 33 de ani și-a făcut clare intențiile de a juca pe Camp Nou încă din luna februarie.

Reclamă

Astfel, bavarezii îl vând pe Robert Lewandowski pe Barcelona pentru 50 de milioane de euro cu tot cu bonusuri. El va ajunge în acest weekend pe Camp Nou, la clubul cu care s-a înțeles deja pentru un contract valabil pe 3 ani.

Lewa a luat în considerare despărțirea de Bayern Munchen, la începutul anului, atunci când a așteptat o propunere de prelungire a contractului cu bavarezii, de care însă nu a fost mulțumit.

Barcelona l-a contactat imediat pe agentul său Zahavi, care le-a transmis catalanilor că, dacă va pleca, Robert va ajunge doar la echipa lui Xavi. Asta chiar dacă a mai fost abordat de alte cluburi uriașe, precum Chelsea sau PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski

Cu o săptămână în urmă, bavarezii i-au umilit pe catalani, atunci când aceștia au propus să trimită în rate banii pentru transferul lui Robert Lewandowski. Campionii din Bundesliga au răspuns cu aroganţă.

„Bayern i-a spus Barcelonei că nu vrea să primească banii în rate pentru că nimeni nu poate garanta că Barcelona va mai exista în următorii ani. Aceştia vor toţi banii în această vară”, a spus Raphael Honigstein, citat de sportbible.com.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB 12:29 Leeds – Blackburn (14:30) şi West Brom – Sunderland (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship 11:54 Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare 11:50 „Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani 11:21 CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia 11:13 Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!” 10:53 Parma – Spezia (17:15) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man şi Mihăilă continuă lupta pentru promovare! Sampdoria – Sudtirol (ora 15:00) 10:23 Max Verstappen nu este considerat de experţi pilotul momentului în Formula 1™! Cine îl depăşeşte pe liderul clasamentului general Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso
Bundesliga • 13:33
Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso
Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga
Bundesliga • 12 apr., 18:44
„Nu mă uit la meciul lui Leverkusen! O să mă uit la Arsenal” Thomas Tuchel nu mai e preocupat de lupta la titlu din Bundesliga
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique