Închide meniul

Mesajul emoţionant al lui Romelu Lukaku pentru fanii lui Inter, după transferul istoric la Chelsea. „Sper că înţelegeţi decizia pe care am luat-o”

Antena Sport Publicat: 15 august 2021, 13:28

Mesajul emoţionant al lui Romelu Lukaku pentru fanii lui Inter, după transferul istoric la Chelsea. „Sper că înţelegeţi decizia pe care am luat-o

Mesajul emoţionant al lui Romelu Lukaku pentru fanii lui Inter

Profimediaimages

  • Romelu Lukaku e cel mai scump jucător din istorie
  • Lukaku a câştigat titlul cu Inter, în Serie A

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi iubit ca şi cum eram unul dintre voi. Vă mulţumesc pentru că eu şi familia mea ne-am simţit ca acasă la Milano. Vă mulţumesc pentru suportul necondiţionat. Vă mulţumesc pentru că m-aţi motivat după primul sezon. Când am ajuns la Inter, imediat am simţit că voi face lucruri mari la acest club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul emoţionant al lui Romelu Lukaku după despărţirea de Inter Milano.

Dragostea pe care am primit-o chiar de pe aeroport a fost startul unei poveşti frumoase. Misiunea mea a fost să nu vă dezamăgesc niciodată, cât timp voi purta tricoul lui Inter. Am dat 100% la fiecare antrenament şi la fiecare meci pentru ca voi să aveţi motive de mândrie.

Sper că înţelegeţi decizia pe care am luat-o, de a pleca la Chelsea. Este o şansă într-o viaţă întreagă pentru mine şi este şi şansa la care am visat întotdeauna. Un lucru e sigur: întotdeauna voi rămâne un fan Inter, pentru că fără voi, nu aş fi jucătorul şi omul care sunt azi. Vă mulţumesc din tot sufletul”, a fost mesajul lui Romelu Lukaku, pentru fanii lui Inter.

Reclamă

Romelu Lukaku a intrat direct în istorie după transferul la Chelsea

Romelu Lukaku a intrat în istorie! Prin transferul de la Inter Milano la Chelsea, efectuat în schimbul a 115 milioane de euro, atacantul belgian a devenit jucătorul pentru care s-au plătit cei mai mulţi bani în istoria fotbalului, informează lesoir.be.

Reclamă

Pentru puternicul jucător, în vârstă de 28 de ani, s-au plătit în total 327,56 de milioane de euro, o sumă superioară celor cheltuite pentru Neymar (310,2 milioane), Cristiano Ronaldo (230 de milioane), Alvaro Morata (189 de milioane) şi Angel Di Maria (179 milioane).

Înlocuitorul lui Romelu Lukaku la Inter are 35 de ani

Inter Milano a anunţat, sâmbătă seară, că i-a achiziţionat pe bosniacul Edin Dzeko şi pe olandezul Denzel Dumfries, înlocuitorii lui Romelu Lukaku şi Hakimi. Dzeko, venit de la AS Roma, a semnat un contract pe doi ani, valabil până în 30 iunie 2023.

“Este plăcut să fiu aici. Sunt încântat. Este o mare oportunitate pentru mine şi vreau să le mulţumesc antrenorului şi conducătorilor clubului pentru că au arătat că au încredere în mine şi cred că încă pot face diferenţa”, a declarat Edin Dzeko, în vârstă de 35 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Fotbal extern • 25 feb., 19:51
Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit