Închide meniul

Mesajul lui Răzvan Marin pentru conducătorii lui Ajax după sezonul de debut dezamăgitor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2020, 12:24

Mesajul lui Răzvan Marin pentru conducătorii lui Ajax după sezonul de debut dezamăgitor

Zuma Press / Federico Guerra Maranesi via Hepta

Răzvan Marin nu vrea să plece de la Ajax

Venit pentru 12.5 milioane de euro, anul trecut, de la Standard, Marin nu s-a acomodat la Ajax și nu a obținut un post de titular. Astfel, în ultima perioadă presa din Olanda și Belgia a vorbit despre un împrumut al lui Răzvan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, dorit de FC Bruges

Echipa care îl dorește cel mai mult pe Marin este FC Bruges. Una din variantele propuse de belgieni este un schimb, în care la Ajax ar urma să ajungă un jucător urmărit pe olandezi, Hans Vanaken.

De pe altă parte, belgienii ar fi fost dispuși să-l transfere definitiv pe românul vopsit blond, pentru 12 milioane de euro. Rămâne de văzut ce decizie vor lua cluburile și jucătorul.

”Răzvan Marin cred că are nevoie imediat să plece de la Ajax. E un club care nu îi oferă continuitate. E un grup valoros acolo, echipă mare.

Răzvan are nevoie de jocuri, de continuitate și cred că ar fi indicat să îl vândă sau să îl împrumute”, spunea și Lucian Sânmărtean, cu o săptămână în urmă. 
 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și