Închide meniul

Mesajul lui Rugani după ce s-a vindecat de coronavirus: ”În sfârșit toți împreună”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 16:46

Mesajul lui Rugani după ce s-a vindecat de coronavirus: ”În sfârșit toți împreună”

DPA Images / Federico Gambarini via hepta

Mesajul lui Rugani după ce s-a vindecat de coronavirus: ”În sfârșit toți împreună”

Rugani a avut două teste negative consecutive, lucru care s-a întâmplat și în cazul iubitei sale, Michela Persico. Cei doi sunt acum acasă în izolare timp de încă 14 zile, însă se bucură de timpul petrecut împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniele Rugani, mesaj pe Instagram după ce a avut Covid-19

Rugani a postat pe Instagram o fotografie alături de Michela și a anunțat că va avea în curând un copil.

”Vă vom spune despre timpul pe care l-am petrecut departe unul de celălalt. Vă vom spune că a fost alegerea corectă, dar a fost și dificil.

Și, mai presus de toate, vă vom spune cât de magic a fost să ne îmbrățișăm din nou, noi trei. În sfârșit toți împreună!”, a scris Rugani pe Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și