Închide meniul

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, la scurt timp după ce a reuşit un „poker” de vis pentru Al-Nassr

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 8:41

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, la scurt timp după ce a reuşit un „poker de vis pentru Al-Nassr

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după ce a reuşit un "poker" pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a reuşit un „poker” de vis pentru Al-Nassr, iar la scurt timp a apărut şi mesajul său pe reţelele de socializare. Starul lusitan s-a arătat extrem de încântat de faptul că a depăşit cifra fabuloasă de 500 de goluri marcate în meciurile de campionat, ale echipelor la care a evoluat de-a lungul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a avut o seară de vis în Arabia Saudită. Starul portughez a reuşit să marcheze patru goluri în Al Wehda – Al-Nassr.

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, la scurt timp după ce a reuşit un „poker” pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo s-a arătat extrem de încântat de evoluţia echipei, din ultima partidă de campionat. Totodată, starul lusitan s-a declarat fericit de cifrele pe care şi le-a mai trecut în cont, odată cu reuşitele contra lui Al Wehda.

„Un sentiment grozav după ce am marcat patru goluri şi am marcat al 500-lea gol al meu, într-o victorie solidă, alături de echipă”, se arată în mesajul postat de Cristiano Ronaldo, pe reţelele de socializare.

Reclamă

Postarea starea lusitan a devenit imediat viarlă. Pe contul de Twitter, aceasta a fost vizualizată de peste 9 milioane de oameni, în aproximativ opt ore. De cealaltă parte, pe contul de Instagram al starului lusitan, acelaşi mesaj a fost apreciat de peste 10 milioane de fani, din întreaga lume.

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după ce a înscris patru goluri în Al Wehda – Al Nassr 0-4

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după ce a înscris patru goluri în Al Wehda – Al Nassr 0-4. Starul portughez s-a dezlănțuit în Arabia Saudită. Veteranul de 38 de ani le-a umplut adversarilor poarta de goluri.

Ronaldo s-a declarat încântat pentru primul „poker” reușit în Arabia Saudită, dar este mai fericit pentru faptul că echipa sa a bifat o victorie importantă în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Mulțumesc pentru primire, echipa a jucat bine și a căutat victoria. Sunt foarte fericit pentru rezultat, dar și pentru faptul că am marcat 4 goluri. Sunt cu atât mai bucuros că am reușit să îmi ajut colegii”, a spus Cristiano Ronaldo, conform alyaum.com

Cristiano Ronaldo a adus victoria celor de la Al-Nassr, în meciul cu Al-Wehda, după ce a marcat patru goluri de senzație. Astfel, faimosul atacant portughez a atins o performanță „de pe altă planetă”, aceea de a marca cel puțin un hat-trick în fiecare dintre ultimii 14 ani (perioada 2010-2023).

Cum a reușit Cristiano Ronaldo cele patru goluri

În minutul 21, Abdulrahman Ghereeb i-a trimis o pasă fulminantă, lui „CR7”, în spatele fundașilor adverși, apoi starul celor de la Al-Nassr l-a executat pe portarul Abdulquddus Atiah cu un șut din unghi.

19 minute mai târziu, Ronaldo a marcat încă un gol, după o pasă filtrantă trimisă de Sami Al Najei.

În minutul 51, fostul jucător al lui Manchester United a majorat avantajul echipei, după ce a marcat un gol din penalty.

Fotbalistul lusitan, care a ajuns la vârsta de 38 de ani, a înscris și al patrulea gol, în minutul 61.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și