Închide meniul

Mesajul postat de Lionel Messi, după ce a dus-o pe Inter Miami în prima finală din istoria clubului: „Mai avem un pas!”

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 10:40

Reclamă
Mesajul postat de Lionel Messi, după ce a dus-o pe Inter Miami în prima finală din istoria clubului: „Mai avem un pas!

Mesajul postat de Lionel Messi, după ce a dus-o pe Inter Miami în prima finală din istoria clubului

Lionel Messi, după un gol marcat pentru Inter Miami/ Profimedia

S-a aflat care a fost mesajul postat de Lionel Messi, după ce a dus-o pe Inter Miami în prima finală din istoria clubului. Starul argentinian s-a declarat extrem de bucuros de performanţa obţinută de echipa sa, după victoria cu Philadelphia Union.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi are cifre formidabile la Inter Miami, echipă cu care a semnat în această vară. Starul argentinian a ajuns la nouă goluri marcate, în cele şase meciuri bifate la formaţia din MLS.

Mesajul postat de Lionel Messi, după ce a dus-o pe Inter Miami în prima finală din istoria clubului

Inter Miami a învins-o cu scorul de 4-1 pe Philadelphia, şi şi-a asigurat locul în finala Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord. Lionel Messi a marcat unul dintre golurile echipei deţinute de David Beckham, iar la final, a transmis un scurt mesaj pe conturile oficiale de socializare.

Starul argentinian a notat faptul că echipa sa a luptat din greu pentru a-şi asigura prezenţa în prima finală din istoria clubului, şi a mai transmis faptul că mai are doar un pas până la marele trofeu.

„Am muncit din greu pentru a ajunge în finală şi am reuşit! Mai avem un pas însă…„, se arată în mesajul postat de Lionel Messi, pe Instagram.

Reclamă

Alături de mesaj, Lionel Messi a mai postat şi mai multe fotografii din timpul meciului cu Philadelphia Union. Starul argentinian s-a fotografiat alături de coechipierii de la Inter Miami, printre care şi Jordi Alba, cel care a marcat primul său gol la formaţia din MLS, în ultima partidă.

Lionel Messi a semnat cu Inter Miami un contract valabil pe două sezoane, în această vară. Starul argentinian a fost integralist în ultimele patru meciuri la gruparea din MLS, reuşind să marcheze în acestea şase goluri, pe lângă cele trei marcate în primele două partide.

Lionel Messi a marcat din nou pentru Inter Miami

Lionel Messi a marcat din nou pentru Inter Miami! Starul argentinian a ajuns la nouă goluri marcate, în cele şase meciuri bifate la trupa din MLS. Sud-americanul în vârstă de 35 de ani a punctat şi în ultima partidă, cu Philadelphia Union.

Reclamă 4 / 0/3

Inter Miami s-a duelat cu Philadelphia Union în semifinalele Cupei Ligilor Americii Centrale şi de Nord. Trupa lui Lionel Messi s-a impus cu scorul de 4-1, şi s-a calificat astfel, pentru prima dată în istorie, în finala competiţiei.

Scorul a fost deschis de Martinez, încă din minutul 3. Ulterior, Lionel Messi a majorat diferenţa pe tabelă, cu un gol marcat în minutul 20, de la mai bine de 20 de metri distanţă de poartă.

Portarul celor de la Philadelphia a fost luat prin surprindere de şutul pe jos, de la distanţă, a lui Lionel Messi.

În prelungirile primei reprize, Jordi Alba a marcat primul său gol la Inter Miami. Ulterior, în minutul 73, Philapdeplhia a redus din diferenţă prin Bedoya, însă trupa lui Lionel Messi a refăcut diferenţa de trei goluri pe tabela de marcaj în minutul 84, după golul înscris de Ruiz.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul Vezi toate știrile
Citește și