Închide meniul

Mesajul superb al lui Radamel Falcao pentru Florin Andone după accidentarea teribilă a românului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 18:56

Mesajul superb al lui Radamel Falcao pentru Florin Andone după accidentarea teribilă a românului

Zuma Press / Tolga Adanali via Hepta

Mesajul lui Falcao pentru Andone

"Ai mai depăşit dificultăţi înainte. Şi o vei face din nou. Fii tare, Florin!", a scris Falcao, într-o postare pe pagina sa de Instagram. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone a reacţionat imediat către colegul său: "Îţi mulţumesc pentru cuvintele minunate, "Falca". Pe lângă faptul că eşti un jucător mare, ai şi o inimă enormă. Eşti o persoană bună, îţi mulţumesc”, a răspuns românul. 

Florin Andone, accidentare teribilă în tricoul lui Galatasaray

Fatih Terim a dezvăluit că sezonul lui Florin Andone este unul încheiat după accidentarea dureroasă suferită duminică seară la ligamentele genunchiului drept. În aceeaşi situaţie se află şi portarul Muslera.

"Andone are o sensibilitate în acea zonă, e vorba din nou de ligamentele de la genunchi. Am suferit una dintre cele mai grele lovituri, pentru că și Muslera va lipsi o perioadă îndelungată.

Reclamă

Vor fi recuperări de durată, pentru ambii sezonul e încheiat", a spus Fatih Terim, citat de hurriyet.com.tr.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby Vezi toate știrile
Citește și