Închide meniul

Messi ia în calcul să rămână încă un an la Barcelona! Negocierile continuă și zilele viitoare

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 septembrie 2020, 15:48

Messi ia în calcul să rămână încă un an la Barcelona! Negocierile continuă și zilele viitoare

AFP7 / Oscar J Barroso

Leo Messi

Messi Senior nu mai este atât de hotărât precum ieri, când afirma aproape decisiv că va fi ”dificil” ca Leo să continue la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat astăzi dacă ”analizează posibilitatea ca Messi să mai stea încă un an la Barca”, răspunsul lui Jorge în filmare pare să fie ”Da”

Totuși, oameni din anturajul lui Leo Messi i-au contactat pe cei de la AS și au precizat că răspunsul lui Messi Senior ar fi de fapt ”Nu știu”

Jorge Messi, întâlnire fără succes cu oficialii Barcelonei

După întâlnirea cu Jose Maria Bartomeu de ieri în care președintele catalanilor l-a informat că Messi nu va pleca de la echipă fără plata clauzei de 700 de milioane, tabăra argentinianului ar lua acum în calcul posibilitatea ca Leo să își termine ultimul an de contract pe Camp Nou.

Întâlnirile dintre cei doi vor continua și în zilele viitoare, dar rămâne de văzut dacă Messi va găsi o cale prin care să îi convingă pe catalani să renunțe la 700 de milioane de euro și să îl lase să plece liber de contract.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:39 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-2! Krasniqi şi Rrahmani, răsturnare incredibilă de scor. Chiricheş s-a accidentat şi a fost schimbat! 21:37 David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă 21:30 FotoAbia revenit din accidentare, Vlad Chiricheș s-a „rupt”, din nou, în FCSB – Rapid! Ce a pățit fundașul roș-albaștrilor 21:28 Verdictul specialistului după golul anulat lui Hassani în FCSB – Rapid aruncă în aer totul: „E o întrebare bună asta!” 21:16 FotoDarius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid! Starurile liderului au sărbătorit la maximum golul din derby 21:00 VIDEOQPR – Preston 1-0 a fost în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 20:48 Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid 20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Vezi toate știrile
Citește și