Închide meniul

Messi și Mbappe, spectacol în Champions League! Francezul a doborât un record al starului de la Barcelona. Gol de la 30 de metri pentru decarul catalanilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 20:08 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 18:17

Messi și Mbappe, spectacol în Champions League! Francezul a doborât un record al starului de la Barcelona. Gol de la 30 de metri pentru decarul catalanilor

profimedia

Lionel Messi și Kylian Mbappe, show în Champions League

Deși Barcelona a început fulminant duelul de la Paris, PSG a fost cea care a deschis scorul. Lenglet l-a faultat în careu pe Icardi, iar arbitrul a arătat punctul cu VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe l-a executat fără emoții pe Ter Stegen. A fost al 25-lea gol reușit de starul francez în UEFA Champions League.

PSG – Barcelona | Kylian Mbappe i-a doborât recordul lui Lionel Messi

La 22 de ani și 80 de zile, el este cel mai tânăr jucator care atinge această bornă. Precedentul record era deținut chiar de Lionel Messi!

Mbappe a ajuns la patru goluri înscrise împotriva Barcelonei în acest sezon de Champions League. Este cel mai prolific jucător împotriva catalanilor!

Reclamă

Deși are evoluții magistrale, Kylian Mbappe nu și-a prelungit încă contractul cu formația de pe Parc de Prince. Actuala înțelegere expiră în 2022.

PSG – Barcelona | Lionel Messi a făcut spectacol

Messi a arătat ca un adevărat lider în prima repriză. Argentinianul și-a împins colegii de la spate și a fost un pericol constant la poarta lui Keylor Navas.

Reclamă 4 / 0/3

Decarul Barcelonei a lovit în minutul 37. Messi a șutat superb, aproape de vinclu, de la 30 de metri. Doar Cristiano Ronaldo a înscris mai multe goluri din afara careului în Champions League începând cu anul 2004.

VIDEO AICI CU SUPER GOLUL LUI MESSI

Argentinianul a și ratat o șansă uriașă chiar înainte de pauză. Messi a irosit un penalty în minutul 45+3. A fost prima lovitură de pedeapsă ratată de decarul Barcelonei în Champions League din februarie 2015 până în preent.

Recomandări
  • PSG – Barcelona, în „optimile” Champions League
  • Lionel Messi și Kylian Mbappe, show total

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și