Închide meniul

Mesut Ozil s-a retras din fotbal! Mesajul emoţionant al campionului mondial

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2023, 13:40

Mesut Ozil s-a retras din fotbal! Mesajul emoţionant al campionului mondial

Mesut Ozil s-a retras din fotbal

Mesut Ozil, în 2014, după ce a devenit campion mondial / Profimedia Images

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După o perioadă în care m-am gândit atent, am luat decizia de a anunţa retragerea imediată din fotbal. Am avut privilegiul de a fi un jucător profesionist pentru 17 ani şi sunt foarte recunoscător pentru această oportunitate. În ultimele luni, am suferit nişte accidentări şi a devenit din ce în ce mai clar că trebuie să părăsesc marea scenă a fotbalului.

Mesut Ozil s-a retras din fotbal

A fost o călătorie incredibilă, plină de momente de neuitat şi de emoţie. Vreau să mulţumesc cluburilor mele, Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahce, Başakşehir şi antrenorilor care m-au ajutat, dar şi jucătorilor care mi-au devenit prieteni.

Reclamă

Le mulţumesc membrilor familiei şi prietenilor apropiaţi. Au făcut parte din călătoria mea şi m-au ajutat cu dragostea şi suportul lor, la bine şi la greu. Le mulţumesc şi fanilor, care mi-au arătat dragostea lor, indiferent de circumstanţe şi de clubul pentru care am jucat.

Acum, de-abia aştept să văd ce mă aşteaptă alături de soţia mea şi de fetele mele, Eda şi Ela. Veţi auzi veşti de mine pe reţelele de socializare Ne vedem curând”, a scris Ozil, pe Twitter.

Reclamă

Mesut Ozil este campion mondial cu Germania

Mesut Ozil ajunsese în Turcia, în 2021, atunci când s-a despărţit de Arsenal. În capitala Angliei, Mesut Ozil câștiga nu mai puțin de 18 milioane de lire sterline pe sezon. Campionul Mondial din 2014 era însă în dizgrațiile antrenorului Mikel Arteta și nici măcar nu a fost trecut pe lista de jucători înregistrați în ultimul său sezon în Premier League.

Mesut Ozil are 92 de selecții la naționala Germaniei, pentru care a înscris 23 de goluri. Cea mai importantă performanță din cariera sa o reprezintă triumful de la Campionatul Mondial din 2014 sub comanda lui Joachim Low.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Mesut Ozil a evoluat pentru Schalke, Werder Bremen, Real Madrid ori Arsenal. El a câştigat 10 trofee de-a lungul carierei, cele mai importante fiind titlul din La Liga cu Real Madrid (2011-2012) şi Cupa Mondială cu Germania (2014).

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Mesut Ozil, într-un meci pentru Istanbul Basaksehir
Fotbal extern • 3 feb., 16:56
Mesut Ozil se retrage din fotbal! Anunț șocant în lumea sportului
Gary Lineker
Fotbal extern • 29 dec., 22:58
Gary Lineker, mesaj impresionant după moartea lui Pele: „Cel mai divin dintre fotbalişti!”
Liga 1 • 12 aug., 15:00
Octavian Popescu, comparat cu Mesut Ozil după pasa superbă din FCSB – Dunajska Streda 1-0: ”Mi-a adus aminte de geniul lui!”
Karim Benzema, în meciul Manchester City - Real Madrid 4-3, din semifnalele UEFA Champions League 2021-2022
Liga Campionilor • 27 apr., 8:30
Manchester City – Real Madrid 4-3 | „Dați-i Balonul de Aur!” Karim Benzema, elogiat după show-ul din semifinalele UEFA Champions League
Mesut Ozil, scandal cu Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan!
Fotbal extern • 21 nov., 19:03
Alexandru Cicâldău a sărit la bătaie cu Mesut Ozil! Gestul provocator al fostului star al lui Real Madrid. Cum s-a terminat totul