Închide meniul

Mihai Rotaru, atac cu talpa sus înainte de marele meci cu CFR! "Dacă nu se testează azi, pierd meciul cu 0-3"

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 11:33

Reclamă
Mihai Rotaru, atac cu talpa sus înainte de marele meci cu CFR! "Dacă nu se testează azi, pierd meciul cu 0-3"

Mihai Rotaru a anu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

"Să-i întrebăm pe cei de la CFR Cluj când s-au testat ultima dată. Domnul Bogdan Mara este un tip haios, îmi place de el, e chiar simpatic. Să nu uite astăzi să-şi facă testele, că sunt la şapte zile şi, conform protocolului, sunt obligaţi. Ei au făcut ultima testare lunea trecută, la 08.30. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să nu uite să şi-o facă astăzi, că după aia nu pot să joace şi pierd cu 3-0. Ăsta este singurul sfat pe care îl am pentru domnia sa. Dacă ei azi nu-şi fac analizele şi nu vin cu aprobare, că sunt negativi şi şi-au făcut la şapte zile, noi o să cerem pierderea meciului cu 3-0, la masa verde, asta este poziţia noastră. 

Mihai Rotaru: Noi ne-am făcut testele conform protocolului DSP

Noi ne-am făcut testele conform protocolului DSP. Conform protocolului, voi trebuia să staţi 14 zile în carantină, aţi avut focar de infecţie, peste zece cazuri. Din 26, 14 au fost declarate fals-pozitive, dar zece le-aţi avut, de ce nu staţi 14 zile în carantină? 

De ce Dinamo a stat şi voi nu aţi stat? Nu aţi stat 14 zile în carantină. Să-şi facă testele, că altfel pierd cu 3-0. Dacă nu vor să vine, e în regulă, îi aşteptăm după meci, să sărbătorim", a spus Rotaru, la Pro X. 

Partida Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa, luni seară, de la ora 20.30, în etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii 1 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe antenasport.ro. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:01

Moment inedit înainte de Slovacia – România! Adversara „tricolorilor” şi-a trimis bucătarul la conferinţa de presă

16:39

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iunie

16:33

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

16:32

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

15:37

Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

15:34

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Eastbourne. A cincea înfrângere consecutivă

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și