Închide meniul

Milionarul depistat cu COVID-19 s-a distrat cu un fotomodel şi a ajuns în arestul Poliţiei!

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 6:04

Milionarul depistat cu COVID-19 s-a distrat cu un fotomodel şi a ajuns în arestul Poliţiei!

DPA Images / Adam Davy via Hepta

Callum Hudson-Odoi a fost reţinut

  • Callum Hudson-Odoi a fost reţinut de Poliţie
  • Jucătorul lui Chelsea a fost reclamat de o tânără
  • Hudson-Odoi a avut COVID-19

The Sun anunţă că fotbalistul, care a fost testat pozitiv la COVID-19 în luna martie, n-a mai ţinut cont de regulile de izolare şi a invitat-o la el acasă pe tânără. După câteva ore, aceasta a chemat ambulanţa şi Poliţia, iar Hudson-Odoi a fost reţinut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâlnirea celor doi contravenea măsurilor de izolare din Marea Britanie, dar nu se ştie exact dacă acesta a fost motivul pentru care jucătorul lui Chelsea a ajuns în arest. Tânăra a fost transportată la spital, după ce s-a plâns că nu se simţea bine. 

Hudson-Odoi a avut COVID-19

Jucătorul în vârstă de 19 ani a contractat noul coronavirus în luna martie şi a fost primul fotbalist din Premier League testat pozitiv. Nu a avut prea mult de suferit din cauza virusului, iar pe 27 martie, Hudson-Odoi a fost declarat vindecat. 

Reclamă

Callum Hudson-Odoi joacă de la începutul anului la prima echipă a lui Chelsea, pentru care a marcat de opt ori şi a dat 10 pase decisive în 53 de partide. Fotbalistul a strâns şi trei selecţii la naţionala Angliei. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Boxing Day în fotbalul britanic
Diverse • 20 dec., 22:23
(P) Boxing Day în fotbalul britanic