Închide meniul
VIDEO

Miracolul din Anglia! Bristol Rovers era obligată să câștige cu 7-0 ca să promoveze. Zis și făcut! Fanii au invadat terenul după victoria istorică

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 mai 2022, 15:32

Miracolul din Anglia! Bristol Rovers era obligată să câștige cu 7-0 ca să promoveze. Zis și făcut! Fanii au invadat terenul după victoria istorică

Bristol Rovers a promovat în League One după o victorie incredibilă, cu 7-0

Bristol Rovers a promovat în League One / Colaj Profimedia

Miracolul din Anglia! Bristol Rovers era obligată să câștige cu 7-0 ca să obțină promovarea directă în Liga a 3-a din Anglia (League One). Echipa antrenată de celebrul Joey Barton (39 de ani) a reușit un meci incredibil, reușind să câștige la diferența de 7 goluri care la început părea imposibil de atins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost dramă totală în ultima etapă din Liga a 4-a engleză. Bristol Rovers avea nevoie de un succes SF, la o diferență de 7 goluri, ca să o depășească pe Northampton în clasament și prindă ultimul loc care asigură promovarea directă.

Miracolul din Anglia! Bristol Rovers era obligată să câștige cu 7-0 ca să promoveze. Zis și făcut!

Inițial, înaintea meciului, Bristol Rovers avea nevoie de o victorie la diferență de „numai” 5 goluri. Însă Northampton a preluat conducerea în meciul său, la diferență de două goluri, motiv pentru care misiunea echipei lui Barton s-a complicat și mai mult.

Susținuți de un stadion arhiplin, jucătorii lui Joey Barton au marcat gol după gol împotriva ultimei clasate, Scunthorpe. La pauză, tabela indica 2-0, iar suporterii lui Bristol Rovers începuseră să își piardă din speranțe.

Favoriții lor au ieșit mult mai motivați de la vestiare și au reușit să înscrie de încă 5 ori. Exact de cât aveau nevoie pentru a o egala la golaveraj pe Northampton, care a câștigat cu 3-1 în ultima etapă, și pentru a o devansa, grație rezultatelor din meciurile directe (2-1 și 1-0).

Reclamă

La finalul meciului, fanii au invadat terenul, sărbătorind o victorie uluitoare care va intra în istoria fotbalului englez.

Forest Green și Exeter sunt celelalte echipe care și-au asigurat promovarea directă în League One. În schimb, Northampton, Port Vale, Swindon și Mansfield se vor lupta la baraj pentru un loc în următoarea divizie.

Reclamă 4 / 0/3

Joey Barton, eroul lui Bristol Rovers!

Joey Barton, fostul mijlocaș al lui Manchester City și Marseille, și-a început cariera de antrenor în urmă cu 4 ani. Englezul a debutat pe banca tehnică la Fleetwood, iar în iarna anului 2021 a semnat cu Bristol Rovers.

Barton și-a agățat ghetele în cui în 2017, după o ultimă experiență la Burnley. În 2007, Newcastle le plătea 8,6 milioane de euro celor de la Manchester City în schimbul mijlocașului.

De-a lungul carierei, Barton a adunat 269 de apariții în Premier League, reușind să înscrie 26 de goluri și să ofere 23 de pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și