Închide meniul

Mircea Lucescu a dat lovitura! "Il Luce" va încasa o avere după ce a luat titlul cu Dinamo Kiev

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 15:03

Reclamă
Mircea Lucescu a dat lovitura! "Il Luce" va încasa o avere după ce a luat titlul cu Dinamo Kiev

profimediaimages

Mircea Lucescu, salariu uriaș

Deși inițial s-a scris că Lucescu va încasa 1 milion de euro după ce a devenit campion, în realitate suma este mult mai mare. Potrivit presei din Ucraina, "Il Luce" va primi nu mai puțin de 3,5 milioane de euro! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, bonus uriaș după ce a devenit campion cu Dinamo Kiev

Suma include bonusurile pentru câștigarea campionatului și accederea în grupele UEFA Champions League. 

Românul a cucerit și Supercupa Ucrainei și ar putea să-și treacă în palmares și Cupa. Dinamo Kiev va juca finala pe 13 mai, împotriva celor de la Zoria

Jucătorii vor primi bonusuri în funcție de minutele și meciurile pe care le-au jucat. Fiecare ar avea bonus echivalent cu salariul lunar din contract.

Ce salariu are Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Cel mai titrat antrenor român a surprins în momentul în care a semnat cu Dinamo Kiev. Iniţial, s-a zvonit că "Il Luce" a fost tentat cu un salariu de 3 milioane de euro, de Igor Surkis, ca să vină la rivala Şahtiorului.

Reclamă

Totuşi, se pare că Lucescu a primit de aproape trei ori mai puţin. Românul ar fi acceptat un salariu anual de 1.2 milioane de euro. 

"Fiecare component al echipei va primi ceea ce are trecut în contract. Jucătorii ştiau câţi bani urmau să încaseze dacă deveneau campioni.

(Este posibil să îşi cumpere un apartament sau o maşină?) Sunt diferite tipuri de maşini şi de apartamente. Poate îşi pot lua o gasonieră sau o maşină bună. Trebuie să vedem unde îşi doreşte fiecare să locuiască", a declarat Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și