Închide meniul

Igor Surkis a dezvăluit ce prime vor primi Mircea Lucescu şi jucătorii lui Dinamo Kiev după câştigarea titlului. "Îşi pot cumpăra o garsonieră" :)

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 8:53

Igor Surkis a dezvăluit ce prime vor primi Mircea Lucescu şi jucătorii lui Dinamo Kiev după câştigarea titlului. "Îşi pot cumpăra o garsonieră" :)

Profimediaimages

Mircea Lucescu a luat titlul cu Dinamo Kiev

Gruparea din capitala Ucrainei aştepta din 2016 să ridice, din nou, trofeul. Patronul lui Dinamo Kiev a anunţat deja că Mircea Lucescu va rămâne antrenorul echipei şi în sezonul viitor. Acum trebuie să bage adânc mâna în buzunar şi să plătească primele pentru îndeplinirea obiectivului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a câştigat un nou titlu în Ucraina

"Fiecare component al echipei va primi ceea ce are trecut în contract. Jucătorii ştiau câţi bani urmau să încaseze dacă deveneau campioni.

(Este posibil să îşi cumpere un apartament sau o maşină?) Sunt diferite tipuri de maşini şi de apartamente. Poate îşi pot lua o gasonieră sau o maşină bună. Trebuie să vedem unde îşi doreşte fiecare să locuiască", a declarat Igor Surkis pentru sport.ua.

Ce salariu are Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Cel mai titrat antrenor român a surprins în momentul în care a semnat cu Dinamo Kiev. Iniţial, s-a zvonit că "Il Luce" a fost tentat cu un salariu de 3 milioane de euro, de Igor Surkis, ca să vină la rivala Şahtiorului.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Reclamă

Totuşi, se pare că Lucescu a primit de aproape trei ori mai puţin. Românul ar fi acceptat un salariu anual de 1.2 milioane de euro. Tehnicianul de 75 de ani va primi un bonus consistent după ce a făcut-o pe Dinamo Kiev campioană. Jurnaliştii ucraineni au dezvăluit că acesta se ridică la 500.000 de euro.

Mircea Lucescu a câştigat titlul cu Dinamo Kiev

Contestat în termeni duri de fani, Mircea Lucescu a recunoscut că a trăit momente extrem de dificile. Acum se poate bucura cu adevărat!

"Nu este nimic de spus după astfel de partide. A fost ultimul nostru meci de acasă, din acest sezon, aşa că a fost unul special. Mai avem de jucat şi finala Cupei Ucrainei, care este foarte importantă pentru noi.

Reclamă 4 / 0/3

Prioritatea din acest sezon era să creem o echipă competitivă. Am reuşit asta. Le sunt recunoscător jucătorilor, îi felicit pentru câştigarea campionatului. Nu a fost uşor să suport tot ce s-a întâmplat în aceste luni! A fost mare presiune pe mine, dar fără asta e imposibil să obţii ceea ce am obţinut! Este una dintre cele mai importante componente ale succesului", a declarat Mircea Lucescu imediat după ce şi-a asigurat câştigarea titlului.

Recomandări
  • Dinamo Kiev este noua campioană a Ucrainei
  • Ce primă are în contract Mircea Lucescu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și