Închide meniul

Mircea Lucescu a prelungit contractul cu Dinamo Kiev, chiar dacă fanii l-au vrut afară de la club

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 13:09

Mircea Lucescu a prelungit contractul cu Dinamo Kiev, chiar dacă fanii l-au vrut afară de la club

Sursa foto: Dinamo Kiev site oficial

Mircea Lucescu a prelungit contractul cu Dinamo Kiev

Preşedintele Igor Surkis şi antrenorul principal al echipei Mircea Lucescu au convenit opţiunea continuării contractului până în vara anului 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a prelungit contractul cu Dinamo Kiev până în 2023

Lucescu a semnat anul trecut un contract pe două sezoane, plus opţiune de prelungire pentru încă unul. În primul sezon, Lucescu a câştigat toate trofeele interne – titlul de campioană, Cupa şi Supercupa Ucrainei.

„Avem încredere deplină în Mister şi strategia lui de dezvoltare. Mircea Lucescu nu este doar un antrenor câştigător, este un expert care dezvoltă jucători şi ajută la schimbarea clubului nostru.

Sperăm că următorii doi ani vor fi doar începutul unei noi pagini câştigătoare în istoria Dinamo şi suntem foarte entuziasmaţi că Lucescu va face parte din această călătorie”, a declarat Surkis.

Secretul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a dezvăluit care este secretul succesului lui Mircea Lucescu. Finanţatorul campioanei Ucrainei este încântat că a fost inspirat să semneze cu cel mai de succes antrenor român.

Reclamă

Surkis a fost uluit de modul în care „Il Luce” a reuşit să îşi atragă de partea lui angajaţii clubului. Milionarul l-a comparat pe Lucescu, după numai un sezon, cu marea legendă a alb-albaştrilor, Valeri Lobanovski, cel care a făcut-o de opt ori campioană pe gruparea din Kiev.

„Lucescu a reuşit ceea ce doar marele Valeri Lobanovski a putut, la vremea lui. I-a unit pe toţi cei din jur…bucătari, cei care spală hainele, maseuri. A făcut asta cu toţi cei care lucrează la baza lui Dinamo Kiev, este vorba de 200 de oameni! Cum a reuşit Mircea? Foarte simplu! Fiecare are sarcini şi obiecitve.

El crede că dacă cel puţin o persoană nu respectă ce are de făcut, acest lucru va afecta rezultatul final. A venit cu o formulă prin care, dacă există bonusuri, atunci va fi motivat fiecare angajat al clubului. Se văd rezultatele din moment ce există un stimulent financiar pentru fiecare om în parte.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu este foarte plăcut şi respectat. El îi mulţumeşte de 10 ori chelnerului care îi serveşte masa de prânz, la fel face şi cu fata care îi schimbă farfuria. Aceasta este educaţia lui, care nu poate fi cumpărată cu nicio sumă. Astăzi, Lucescu este ‘proprietarul’ bazei de antrenament”, a dezvăluit Igor Surkis pentru jurnaliştii de la sport.ua.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și