Închide meniul

Mircea Lucescu a ajuns în România! Anunţul făcut de agentul antrenorului român: „Am făcut 12 ore cu maşina!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2022, 21:13 / Actualizat: 25 februarie 2022, 23:49

Mircea Lucescu a ajuns în România! Anunţul făcut de agentul antrenorului român: „Am făcut 12 ore cu maşina!

Mircea Lucescu a scăpat din infernul din Ucraina

AS.ro

Update 21.05: Conform surselor AS.ro, Mircea Lucescu se află deja în România. Antrenorul de la Dinamo Kiev se află la Iaşi şi va ajunge în câteva ore la Bucureşti. Lucescu a intrat în ţară prin vama de la Sculeni, Până la graniţa României, antrenorul român a făcut numai puţin de 12 ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am făcut 12 ore cu maşina. Am intrat în ţară prin vama de la Sculeni. Am făcut 12 ore pe drum. Suntem la Iaşi, iar în această noapte vom ajunge la Bucureşti„, a spus Arkadie Zaporojanu pentru AS.ro.

Ştirea iniţială. 

Dinu Gheorghe, un apropiat al lui Mircea Lucescu, a făcut dezvăluiri despre locul în care se află antrenorul celor de la Dinamo Kiev. Acesta a ieşit din Ucraina şi se află Moldova. În cursul acestei nopţii de vineri spre sâmbătă va ajunge în România.

Dinu Gheorghe, noi detalii despre Mircea Lucescu

Am vorbit cu el. Era în Moldova, vine spre Iași și îl așteaptă o mașină la Iași, vine la București în noaptea asta. El nu era foarte așa… Era neliniștit de situație, dar ăsta este Lucescu, pasiunea lui pentru fotbal uneori depășește limitele, pentru că în mod normal le-a dat liber jucătorilor, de luni seara până miercuri. Prima dată, a fost acasă și apoi oscila, zicea: «Aș veni și eu acasă 2-3 zile, mă întorc după aceea la Kiev». Dacă revenea acasă nu se mai întorcea, pentru că nu mai apuca, pentru că începuse conflictul. Dar a rămas acolo să pregătească jocul din prima etapă, era la egalitate de puncte cu Șahtior, să reușească să încerce încă un titlu.

Reclamă

Am vorbit chiar duminică cu el, era în Antalya și zic: «Vii acasă, ne vedem marți?». «Nu vin pentru că mă duc la Kiev, las băieții două zile liberi, vorbesc pe urmă cu fiecare în parte, îi chem pe la bază, stăm de vorbă» și, deci, pasiunea pentru fotbal l-a adus în această situație în care a fost zilele astea.

Nu a fost speriat, dar preocupat în legătură cu ceea ce se întâmplă. Parcă era mai liniștit în seara asta. N-a fost la Chișinău de foarte mulți ani și zicea: «Aș rămâne o seară aici, dar sunt prea înnebunit să vin acasă»”, a spus Dinu Gheorghe la prosport.ro.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este părarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

Citește și:
Recomandări
  • Mircea Lucescu a scăpat de războiul din Ucraina
  • Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și