Închide meniul

Mircea Lucescu, aproape de un club URIAȘ din Europa! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul de 78 de ani

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 17:07

Reclamă
Mircea Lucescu, aproape de un club URIAȘ din Europa! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul de 78 de ani

Mircea Lucescu, aproape de un club URIAȘ din Europa!

Mircea Lucescu / Profimedia

Mircea Lucescu este aproape de un club URIAȘ din Europa! „Il Luce” se află pe lista unei formații cu o istorie bogată în fotbalul european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre AS Roma, formație care l-a demis recent pe marele Jose Mourinho. După ce i-a refuzat pe turcii de la Beșiktaș, Mircea Lucescu ar putea prinde o mutare senzațională în Serie A.

Mircea Lucescu, aproape de un club URIAȘ din Europa! Îl poate înlocui pe Daniele de Rossi în vară

După despărțirea de AS Roma, oficialii grupării din capitala Italiei l-au instalat pe banca tehnică pe Daniele De Rossi, care a semnat un contract valabil până în această vară. Totuși, reprezentanții capitolinilor ar lua în calcul înlocuirea acestuia la finalul înțelegerii, iar pe lista clubului se află și Mircea Lucescu, în prezent liber de contract. Dezvăluirea a fost făcută de agentul Arcadie Zaporojanu:

”Nea Mircea va fi la meciul cu Rapid. Avem discuții. Poate apare și acolo un fel de Atletico Madrid… Roma. Dacă vă ziceam ieri sau alaltăieri de Atletico Madrid (n.r.- în cazul lui Horațiu Moldovan), spuneați că era o poveste prea frumoasă. Erau discuții în acel moment. Așa e și în alte cazuri”, a spus agentul, la digisport.ro.

Oferta romanilor ar fi pe placul lui Mircea Lucescu, care a dezvăluit deja că nu dorește să preia o echipă în mijlocul sezonului și care va reveni pe banca unei formații în vară, atunci când actualul sezon competițional se va încheia.

Reclamă

Mircea Lucescu, anunţ de ultim moment în Ucraina. A vorbit despre momentul în care va reveni în fotbal

Mircea Lucescu a făcut un anunţ de ultim moment în presa din Ucraina. Il Luce le-a explicat ucrainenilor că a refuzat Beşiktaş, dar şi că va reveni din nou pe banca unei echipe, la vară, dacă nu va întâmpina probleme de sănătate.

Turcii şi-au trimis reprezentanţii la Bucureşti la începutul anului, dar Luce nu a vrut să preia un proiect aflat în desfăşurare. Acesta a fost motivul pentru care antrenorul de 78 de ani nu a ajuns nici la Olympique Lyon.

„Am refuzat o ofertă de la Beşiktaş, dar, în iunie, dacă voi fi sănătos, mă veţi vedea din nou pe banca unei echipe”, a declarat Mircea Lucescu, citat de ucrainenii de la sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

După ce negocierile cu Mircea Lucescu s-au încheiat, cei de la Beșiktaș l-au numit antrenor pe Fernando Santos, care a fost, în trecut, selecționer al echipelor naționale din Grecia, Portugalia sau Polonia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și