Închide meniul

Mircea Lucescu, cuvinte uriaşe de la Igor Surkis, după Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. "A fost câştigat de domnul Lucescu, un joc pur de şah"

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 10:50

Mircea Lucescu, cuvinte uriaşe de la Igor Surkis, după Şahtior – Dinamo Kiev 0-1. "A fost câştigat de domnul Lucescu, un joc pur de şah"

ProfimediaImages

Mircea Lucescu, aproape de un nou titlu în Ucraina

  • Şahtior Doneţk - Dinamo Kiev 0-1
  • Dinamo mai are nevoie de o victorie pentru a câştiga titlul în Ucraina

"Nu suntem încă campioni, deci de ce să ne felicitaţi? Felicitaţi-ne când vom fi campioni. Victoria din acest meci este foarte importantă. Băieţii şi-au arătat calităţile. Şahtior este o echipă tehnică, nu poate fi lăsată să scape. Cred că acest joc a fost câştigat de domnul Lucescu, un joc pur de şah. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şahtior Doneţk – Dinamo Kiev 0-1. Mircea Lucescu, lăudat de Igor Surkis

Nu am văzut adversarul. Nu-mi amintesc ă fi avut vreun şut periculos la poartă, cu excepţia primului, din minutul 4. Nu voi evalua jocul lui Şahtior, pentru aceasta există antrenori şi specialişti care lucrează pentru ei. Ştiu că Dinamo Kiev s-a îmbunătăţit mult, în primul rând în organizarea jocului, cu aceiaşi jucători. 

Şi în acest meci au demonstrat clar acest lucru. Echipa ştia ce vrea şi a ajuns unde a dorit. Sperăm că nu este departe momentul în care vom felicita echipa pentru campionat, dar pentru asta trebuie să luăm încă trei puncte", spus Surkis, potrivit sportarena.com.

Reclamă

Şahtior Doneţk – Dinamo Kiev 0-1. Victorie uriaşă pentru Mircea Lucescu

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Şahtior Doneţk, într-un meci din etapa a 22-a a campionatului Ucrainei. Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev din iulie 2020, a pregătit rivala Şahtior Doneţk în perioada 2004-2016.

Dinamo Kiev este lider în clasament, cu 55 de puncte, în timp ce Şahtior ocupă locul doi, cu 45 de puncte. Echipa lui Lucescu mai are nevoie de o victorie pentru a deveni campioană prima dată după cinci ani.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului