Închide meniul

Mircea Lucescu, despre cel mai bun jucător pe care l-a antrenat: ”A traversat o perioadă plină cu accidentări”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 14:39

Mircea Lucescu, despre cel mai bun jucător pe care l-a antrenat: ”A traversat o perioadă plină cu accidentări”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Mircea Lucescu, despre cel mai bun jucător pe care l-a antrenat: ”A traversat o perioadă plină cu accidentări”

Lucescu a antrenat-o pe Inter Milano în 1998 timp de 17 meciuri, acesta mărturisind că Ronaldo a fost cel mai bun, asta deși i-a avut sub comanda sa pe Roberto Baggio, Javier Zaentti sau Ivan Zamorano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu: ”Ronaldo a traversat o perioadă plină cu accidentări”

”Ronaldo este cel mai bun jucător pe care l-am antrenat. Din nefericire, el a traversat o perioadă plină cu accidentări.

Știu că juca și Roberto Baggio în acea echipă a lui Inter, era un fotbalist de top, dar nu ca Ronaldo”, a spus Lucescu, pentru Corriere dello Sport.

Mircea Lucescu ar vrea să îl antrenze pe Leo Messi

Lucescu le-a mai spus italienilor că l-ar vrea pe Lionel Messi în echipa sa. ”Il Luce” îl consideră pe argentinian mai bun decât rivalul Cristiano Ronaldo.

”Atât Ronaldo, cât și Messi sunt două fenomene, dar în echipa mea ar juca mai mult Messi. El are un talent al golului și al pasei decisive, pe când Cristiano se concentrează doar pe goluri”, a precizat Lucescu, pentru Corriere dello Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și