Închide meniul

Mircea Lucescu, revenire şoc la Dinamo după ce a luat titlul în Ucraina? Ioan Andone le dă speranţe "câinilor": "Niciodată nu poţi să ştii! Ar fi extraordinar"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 14:06

Mircea Lucescu, revenire şoc la Dinamo după ce a luat titlul în Ucraina? Ioan Andone le dă speranţe "câinilor": "Niciodată nu poţi să ştii! Ar fi extraordinar"

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Mircea Lucescu ar putea reveni în fotbalul românesc

Chiar dacă Mircea Lucescu este din nou pe val la 75 de ani, reuşind să câştige titlul în Ucraina, Ioan Andone nu exclude ipoteza ca marele tehnician român să revină în fotbalul românescu. Şi nu oriunde, ci la Dinamo, echipa de suflet a lui "IL Luce" şi a lui Ioan Andone. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-am felicitat pe nea Mircea. E cel mai mare antrenor roman, deci la vârsta lui să te duci la adversara echipei pe care tu ai construit într-o atmosferă ostilă si să câstigi campionatul. 
Nea Mircea e un meseriaş. Ştie fotbal foarte mult. Poate se intoarce la Dinamo.

Niciodată nu poţi să ştii. Să se apuce de o reconstrucţie aici. Să construiască un club sănătos, o echipă bună pentru că nea Mircea are minte multă. Are energie asta. Numai să vrea să se implice în proiectul Dinamo, ar fi extraordinar", a spus Ioan  Andone la Telekomsport

Mircea Lucescu a câştigat titlul cu Dinamo Kiev

Zabarnyi a avut nevoie de numai patru minute pentru a deschide scorul, după un corner. Besedin a dublat avantajul lui Dinamo în minutul 14, tot dintr-o fază fixă. Asaltul lui Dinamo Kiev a continuat şi Tsygankov a făcut 3-0 în minutul 48. Tot el a făcut "dubla", în minutul 70. Rezultatul final a fost stabilit de Popov.

Cu un avans de 10 puncte înainte de startul meciului, gruparea din Kiev nu a mai depins de rezultatul înregistrat de Şahtior Doneţk. Câştigase meciul direct chiar cu o etapă în urmă şi îşi simplificase calculele.

Reclamă

Dinamo Kiev a devenit astfel campioana Ucrainei pentru a 16-a oară. Mircea Lucescu a încheiat chiar seria de vis a lui Şahtior Doneţk, deţinătoarea ultimelor patru titluri. Campion cu Dinamo este şi Tudor Băluţă, cel care a jucat un singur meci în acest sezon. Are mari probleme din cauza accidentărilor.

"Il Luce" a scris istorie alături de mineri, înainte să schimbe tabăra. Pe banca Şahtiorului a obţinut rezultate uluitoare: 8 titluri, 6 Cupe ale Ucrainei şi 7 Supercupe. Acestora li se adaugă câştigarea Cupei UEFA, în 2009.

În vârstă de 75 de ani, Mircea Lucescu şi-a mai trecut un trofeu în palmares, al 34-lea. Este al doilea cel mai titrat antrenor din istorie, după Sir Alex Ferguson (48 de trofee). Românul poate reuşi chiar eventul cu Dinamo Kiev. Luna viitoare va juca finala Cupei, împotriva Zoryei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și